Kvalifikacije: Slavonija protiv Uljanika, Zadar protiv Segeste

Danas je u Zagrebu obavljen ždrijeb kvalifikacija za popunu Druge nogometne lige, odnosno 3. HNL, a voljom kuglica nogometaše Slavonije očekuju dva dvoboja protiv pulskog Uljanika.

Predstavnik Treće NL Istok prvu će utakmicu odigrati na domaćem terenu, to je za ovu priliku stadion u Velikoj, ta se utakmica igra u nedjelju 9. lipnja s početkom u 20,00 sati. Uzvrat se igra tjedan dana kasnije u Puli na stadionu SRC Veruda.

Drugi par kvalifikacija čine Zadar i Segesta, prvaci Treće NL Jug i Treće NL Centar. U prvoj utakmici 9. lipnja Segesta je domaćin Zadru, dok se uzvrat na Stanovima igra 16. lipnja.

Svaki ždrijeb u ovoj konkurenciji je težak, morat će Poletijeva momčad odigrati svoje dvije najbolje utakmice sezone da bi preko Puležana izborila plasman u treći rang hrvatskog nogometa. Bio bi to veliki uspjeh Slavonije, odlična prilika za još veći iskorak klupske mladosti, a usput i velika pomoć popriličnom broju klubova u Slavoniji koji čekaju ostanak u ligi koji ovisi o rezultatu Plavih. U nedjelju

će stadion u Velikoj ponovno oživjeti, ova momčad Slavonije zaslužuje pravu podršku s tribina i sigurno će je i dobiti.