Kuzmičanima novi domaći bodovi protiv Graničara

Sinoć je u večernjem terminu odigrana prva utakmica 23. kola 1. ŽNL Požeško slavonske u kojoj je Kuzmica na svom terenu s 3:1 bila bolja od Graničara.

Oglas

KUZMICA – GRANIČAR 3:1

Oglas

Kuzmičani su unatoč brojnim izostancima složili dovoljno dobru momčad da pobjedi goste iz Zagrađa i nastavi sa sjajnim rezultatima na domaćim utakmicama, tomu su pridodali i nekoliko uspješnih izleta pa je za njih sezona već sada sasvim uspješna. Jedini strijelac u prvom poluvremenu bio je Josip Novak s bijele točke, pa se na odmor otišlo s minimalnom prednošću Kuzmice. U samom otvaranju nastavka Luka Šporčić je poduplao prednost domaćina, dok je u 77. minuti Josip Srdarević vratio nadu gostima, no nije ona dugo tinjala, 5 minuta kasnije Ivan Bulaja je postigao pogodak za konačnih 3:1.

Oglas

– Večeras nismo uspjeli odigrati na razini koja bi bila dostatna za nešto više. U prvom poluvremenu naš igrač je nesretno ostavio ruku u koju ga je udarila lopta i Kuzmica vodi 1:0. Poslije odmora u 47. minuti primamo gol i već je 2:0 za domaćina. Uspjeli smo smanjiti rezultat golom Josipa Srdarevića ali više od toga nismo mogli. Još jednim golom Kuzmice domaćin je zaključio utakmicu. Čestitam Kuzmici i igračima na pobjedi, a svojim igračima ne mogu ništa zamjeriti. I porazi su sastavni dio igre pogotovo ako iz njih nešto naučiš i ne radiš greške koje smo danas radili. Nadam se da će nas ovaj poraz psihološki ojačati da se izdignemo i dostojanstveno odradimo ostala tri kola prvenstva – poručio je Darko Čengić, trener Graničara.