/Kuzmičani i u Dubrovniku žele što bolji rezultat U JADRANSKOM BISERU IGRA SE ZAVRŠNICA ŽUJA KUPA
5731e74d20f3c_1462888269_autodijelovi tokić

Kuzmičani i u Dubrovniku žele što bolji rezultat U JADRANSKOM BISERU IGRA SE ZAVRŠNICA ŽUJA KUPA

Sjajna sezona je za mladim talentiranim igračem Tim osvježenja Lukom Rotimom koji je sa svojim klubom osvojio naslov prvaka u Požeško slavonskoj 1. ŽNL, a s malonogometnom družinom sastavljenom od igrača istog kluba osvojili su požeški turnir “Ožujsko kup” u Vidovcima i tako izborili završnicu koja se igra ovog vikenda u Dubrovniku.

Kuzmičani su četvrti put u povijesti osvojili 1. ŽNL, a ovoga puta predvođeni su sjajnom mladom generacijom uz pomoć 4 iskusna igrača, raspoređena u svaku liniju po jedan, na vratima Klasić, a u defanzivi kapetan Andričić. Veznu liniju i napad iskustvom su napunili Miro i Ivo Papak i fenomenalnim partijama u proljeće su zasluženo stigli do titule 3 kola prije kraja prvenstva. Uz do u Vidovcima su Kuzmičani osvojili “Ožujsko kup” pobjedivši u finalu MNK Skenderovce i tako su osigurali završnicu u Dubrovniku.

Na završnici danas igraju u skupini s pobjednicima turnira u Zadru i Zagrebu (Keglić), a pobjednik skupine ide u polufinale. Drugi slavonski predstavnik je ekipa Indeks Darda, oni su u skupini sa Sesvetama i Rijekom, pa se naravno nadamo Slavoncima u polufinalu i finalu.

Mladić koji je iznimno zaslužan za sve ovosezonske uspjehe Tim osvježenja je Luka Rotim, ofenzivni veznjak Tim osvježenja koji je posebno briljirao u završnici prvenstva, a svu raskoš svog talenta pokazao je u velikom derbiju kada se u susretu sa Slogom odlučivalo o prvaku.

– Iza nas je super sezona, prvaci smo, osvojili smo Žuja kup, bolje ne može. Stvarno sam prezadovoljan ekipom, super smo generacija i siguran sam da ovo nije zadnji naslov koji smo osvojili. 

Kakve su ambicije na završnici u Dubrovniku, je li važnije kupanje i uživanje ili nogomet?

– Pa oboje je važno, naravno da se nećemo šetati po terenu, dat ćemo sve od sebe iako smo dosta oslabljeni. Kako nam se i juniori bore za naslov prvaka Benjamin Banožić nije došao u Dubrovnik nego je ostao odigrati za njih i nadam se osvojiti i tu titulu, a Mislav Brnčić je jučer stao na ježa tako da neće biti 100% spreman iako će vjerojatno igrati. Sigurno se možemo sa svima nositi, vidjet ćemo, nije nam nikakav presing – rekao je Luka za Sportalo.

rotim

Kakvi su ti planovi što se tiče velikog nogometa, sasvim sigurno posjeduješ kvalitetu za više od županijkse lige?

– Još sam na faxu u Zagrebu tako da je županijska liga maksimalno što mogu igrati, jedva i ovako stignem sve odraditi. Imam još godinu dana faxa, pa ćemo poslije vidjeti kako će se stvari razvijati, nemam nikakvih planova, kako bude bude – zaključio je Luka.

Rotim je u sezoni koja završava u nedjelju postigao 7 golova, što je odlična brojka s obzirom na odigranih samo 16 utakmica zbog ozljede i ovog turnira, a na vidovačkom turniru proglašen je i za najboljeg igrača, tako da će ekipa Autodijelovi Tokić i u Dubrovniku u njemu imati najvažniju kariku.

Podijeli
  •  
  •  
  •