/Kuzmica stiže u Bukovlje na proslavu jesenske titule MEĐUŽUPANIJSKA LIGA SLAVONSKI BROD - POŽEGA
IMG_2607

Kuzmica stiže u Bukovlje na proslavu jesenske titule MEĐUŽUPANIJSKA LIGA SLAVONSKI BROD - POŽEGA

Međužupanjiska liga Slavonski Brod – Požega došla je do kraja jesenskog dijela, ostalo je još samo odraditi posljednjih 90 minuta. Na korak do jesenske titule je momčad Slavonca iz Bukovlja, nakon gostujuće pobjede protiv Mladosti, u posljednjem kolu u goste im stiže Kuzmica koja iako sposobna iznenaditi, ipak igra u dosta lošoj formi pa se Petrovićevoj momčadi nameće uloga apsolutnog favorita. U momčad se vraća iskusni Kruljac, a nedostaju Ferić i Sremac dok će gosti zbog kartona biti bez Josipa Novaka.

Jedini konkurent za jesenski naslov momčadi iz Bukvlja je Svačić koji je domaćin Zadrugaru. Svačić je unatoč izostanaka Perića i Lasića veliki favorit, ali Zadrugar nije bezopasan ako se domaći samo malo opuste, Oprisavčani su tu, u gornjem dijelu ljestvice, iz Bukovlja su se vratili s bodom, sigurno ni ovoga puta ne dolaze s bijelom zastavom iako ih je poharala prava žutica, čak trojica kartoniranih nisu u kadru! U Slatniku za jesensku titulu osim svoje pobjede moraju dočekati i krivi korak Slavonca. Mladost se s jesenskim naslovom oprostila u prošlom kolu kad je doslovno sama sebe pobjedila promašivši dva kaznena udarca. Sad ih čeka gostovanje kod posljednjih Sikirevaca, pobjeda se svakako očekuje i silno je potrebna ako se želi ostati u utrci u proljetnom dijelu sezone, no protivnik je puno bolji no što to ljestvica pokazuje. Labak je pokrenuo momčad, unatoč teškom porazu u prošlom kolu forma je sasvim pristojna!

Možda i najzanimljiviji dvoboj kola igra se u Lipiku. Lokali derbi, utakmica koja vrijedi puno više od tri boda i Lipiku i Hajduku. Minimalan broj kartona, na jednoj niti jedan, na drugoj strani tir žuta je skupio Bryan, svi su se i te kako čuvali da budu na raspolaganju za ovu utakmicu. Rivalitet je velik, Lipik je nešto uspješniji u dosadašnjem dijelu sezone, imau tri boda više, imaju i domaći teren kao prednost pa se ipak od njih očekuje da otvorenije krenu po pobjedu. Jakšić će na svom terenu u bitku za supervažne bodove. U goste dolazi Požega koja je u prošlom kolu poražena na svom terenu, ali prije toga je imala dva pozitivna rezultata pa je u nešto boljoj formi od Jakšića koji je dobro krenuo u sezonu, a onda potpuno potonuo. Požega je relativno mirna u sredini ljestvice pa na Jajare stiže opuštena, dok Pažinova momčad ima veliki imperativ na leđima. Omladinac dočekuje Željezničara i ima lijepu priliku jesen zaokružiti na najbolji mogući način. Željo je na svom terenu prilično opasan za sve, no u gostima je priča potpuno drugačija, imaju samo jedan bod iz Lipika i to je to. Omladinac je dovoljno iskusna momčad da si ne dozvoli luksuz prosipanja bodova, aktualnih -8 bodova čak i nije nedostižno u proljeće!

U Lipiku, Slatniku i Bukovlju igra se u subotu u 13,30, dok se preostale četiri utakmice igraju u nedjelju u ustom terminu.

mžnl 12 kolo

Podijeli
  •  
  •  
  •