/U Kutjevu dvoboj maksimalnih iz prva dva kola NAKON NOGOMETNE ZABAVE SLIJEDI GLAZBENA UZ KLAPU RIŠPET
kaptol kutjevo buk0029

U Kutjevu dvoboj maksimalnih iz prva dva kola NAKON NOGOMETNE ZABAVE SLIJEDI GLAZBENA UZ KLAPU RIŠPET

U trećem prvenstvenom kolu kao derbi se sam po sebi izdvaja susret Kutjeva i Belišće, momčadi koje su sezonu otvorile s dvije pobjede. Kutjevčani su na svom terenu slavili protiv Sloge, a onda u drugom uzeli i sva tri boda na gostovanju kod Vuteksa. Belišće je pak u prvom kolu u posljednjim minutama uzelo sva tri boda u Pleternici, pa u drugom na svom stadionu protiv Bedema. Između ovog dvojca se ugurala požeška Slavonija čime se završava skupina momčadi koje još nisu napravile krivi korak, a jasno je da će nakon treće runde to društvo ostati bez barem jednog člana.

Belišće je sasvim sigurno jedan od 2-3 najozbiljnija kandidata za naslov prvaka, dokazana stručnjak Davor Rupnik na raspolaganju ima širok i vrlo kvalitetan kadar, za subotu će sigurno biti puno odmorniji nego za domaći ogled s Bedemom pa nas u Kutjevu sigurno očekuje pravo Belišće željno nadigravanja i – pobjede. No, nešto će se pitati i Petra Čuljka i njegovu momčad. Kutjevčani su bili senzacija MŽNL prošle sezone gdje su kao novak oduševljavali i rezultatima i igrom, a slično su krenuli i u novoj sezoni i novom rangu natjecanja. Kutjevačka ljepotica bila je prava utvrda iz koje su se bodovi jako teško odnosili, i Belišćane čeka puno muke da dođu do bod(ova) u slavonskoj prijestolnici graševine.

Vjerojatno nitko nije očekivao da će ovaj susret biti derbi kola i sami sebe smo ugodno iznenadili no ovo je ipak pravi test naše vrijednosti. Bivši prvoligaš, trener s prvoligaškim trenerskim i igračkim iskustvom, klub sa stogodišnjom tradicijom je najbolja pozivnica navijačima da dođu na ŠRC Kutjevo. Nama je ovo velika čast, Belišće smatramo velikim favoritom, a naša je obaveza prema navijačima odigrati dobro i hrabro te što više otežati posao pretendentu na najviše pozicije. Želja nam je ostvariti pozitivan rezultat kako bi na najbolji mogući način čestitali našem gradonačelniku Dan grada Kutjeva i s radošću proslavili nakon utakmice uz klapu Rišpet i drage sportske prijatelje iz Belišća kojima se i ovim putem zahvaljujemo što su pristali na pomicanje odigravanja susreta – najavio je derbi trener Kutjeva Petar Čuljak.

Ono što je najvažnije uspjeli smo se osvježiti nakon onog napornog tjedna, dobro smo se spremili za sutrašnji dvoboj jer znamo da nas čeka vrlo jak protivnik. Petar je složio odličnu momčad, ekipu koja se želi nadigravati sa svima, a to je upravo ono što i mi želimo i čemu težimo. Iako je to nezahvalno govoriti jer nikada ne znaš kako će utakmica krenuti, mogu reći da bi mi bili zadovoljni bodom sa ovog gostovanja. Jako mi je drago da je Kutjevo ušlo u 3. HNL jer po svemu zaslužuju tu i biti, izuzev sutrašnjih 90 minuta želim im sve najbolje i očekujem da će i biti u samom vrhu lige – očekivanja su Davora Rupnik, trenera Belišća.

Screenshot_20190905-063116_Drive

Dan Grada Kutjeva_Plakata 2019

Podijeli
  •  
  •  
  •