Kutjevo ide dalje – kadeti i juniori u kvalitetnoj ligi mladeži

Senzacionalna vijest stigla je u novouređene klupske prostorije trećeligaša iz Kutjeva. Naime kadeti i juniori Kutjeva zaigrat će po prvi puta u klupskoj povijesti kvalitetnu ligu mladeži na nivou regije Slavonije i Baranje.

Oglas

Plod je ovo dugogodišnjeg rada i lobiranja agilne klupske uprave na čelu s igračem – gradonačelnikom Josipom Budimirom. Podizanje klupske infrastrukture na visoki nivo kao i jako dobri rezultati seniorske momčadi nisu promaknuli niti ljudima u regionalnom savezu koji su dali zeleno svjetlo ulasku kutjevačkih mladića u elitni rang natjecanja za mlađe kategorije koji će tako u Kutjevu imati prigodu ugostiti naše najbolje regionalne ekipe poput Cibalije, Osijeka, Đakova, Vukovara, Marsonije, Slavonije…

Oglas

Ovo je definitivno kruna našeg rada u preteklih 5,6 godina. Sjetimo se samo da je prije samo nekoliko godina klub igrao zadnji rang natjecanja i samo zahvaljujući nekolicini entuzijasta nije doživio gašenje. Ovo je samo dokaz da naše klupske ambicije nisu bez pokrića i nisu nimalo bolesne već sve vodi k tome da naša djeca i naši mladići imaju prave uvjete kako bi mogli razvijati svoj nogometni potencijal u potpunosti. Ovo je svakako i veliko priznanje klubu jer ne dolazi se tako lako u KLM, a ovo je i velika obaveza jer se radi o jako dobrim ekipama iz velikih gradskih sredina poput Osijeka, Đakova, Slavonskog Broda, Požege, Vukovara…Pred nama je težak period slaganja dovoljno dobrih momčadi kako bismo bili konkurenti ostalim klubovima, ali vjerujem da u našoj okolici ima jako dobrih i zanimljivih igrača koji bi bili rado viđeni u Zelenom dresu, a mi smo i u seniorskoj momčadi pokazali kako se afirmiraju mladi igrači što ćemo definitivno raditi i u budućnosti jer upravo je to čitava bit ove priče oko stvaranja uvjeta i kompletnog angažmana oko nogometnog kluba Kutjevo jer sve ovo što radimo, činimo za generacije koje dolaze. Zahvala također ide Željku Belu i vodećim ljudima našeg regionalnog saveza koji nas očito prepoznaju i pružaju maksimalnu podršku kako bismo i dalje rasli i razvijali se pravim sportskim i nogometnim smjerom – rekao je za kutjevački.hr vidno razdragani i jedinstveni igrač-gradonačelnik Josip Budimir.

Oglas

Izvor kutjevački.hr