Kutjevčani krenuli s pripremama

Početkom ovog tjedna zimski je odmor završio i za nogometaše Kutjeva. Trener Marko Žigić i njegov pomoćnik Krešo Posedi izvršili su prozivku igrača. Upoznali su momke s planom priprema i poveli ih na prvi ovogodišnji trening. Uz trenere, momčad su također pozdravili i članovi uprave, Ile Matijević i Antonio Ređo, koji su kutjevačkim Zelenim poželjeli uspješnu sezonu i što manje ozljeda.

Oglas

Prozivci se odazvalo 22 igrača, od kojih je nekolicina juniora, a prvi su trening propustili Kuzminski i Berbić. Uz njih, na prozivci se nisu pojavili Robert Jurgan i Deni Stojanac koji su napustili klub. Kutjevačka se momčad ove zime još planira pojačati i povećati konkurenciju, a prvi koji je stigao u klub je mladi vratar Stjepan Zeba. Zeba u Kutjevo dolazi iz direktnog ligaškog konkurenta, Omladinca iz Gornje Vrbe. Mladi je golman još u karijeri čuvao vrata Marsonije i Oriolika.

Oglas

Oglas

Do početka proljetnog dijela sezone dosta je vremena, a Žigićeva će momčad do tada odraditi oko 40 aktivnosti, što treninga što pripremnih utakmica. U prvom će kolu kutjevački Zeleni gostovati u Đakovu, kod trenutno petoplasirane Đakovo Croatie.