/Kutjevčani doživjeli prvi poraz kod raspoloženog Bedema GOST JE PAO U SAMO DESET MINUTA
bedem fb

Kutjevčani doživjeli prvi poraz kod raspoloženog Bedema GOST JE PAO U SAMO DESET MINUTA

Lider lige je pao u Ivankovu kod raspoloženog Bedema, a crnu rupu gostujućih igrača iskoristili su domaći sredinom prvog dijela te si tako priskrbili nova tri boda.

BEDEM-KUTJEVO 5:0
(5:0) Ivankovo: Stadion: “Grac” Gledatelja: 250. Suci: Dražen
Matasović-Đakovo 7 1.pomoćni: Leo Knežević-Jelisavac 2.pomoćni: Dino
Škalić-Đakovo 4.sudac: Mate Jakelić-Stari Mikanovci.Delegat: Marin
Babić-Osijek.

Strijelci: 1:0 Leko u 21.min. 2:0 Validžić u 25.min. 3:0
Vuksanović u 28.min. 4:0 Koledić u 40.min. i 5:0 Ivanković u
45.min.(ag).

NK BEDEM IVANKOVO: Anić 7,5 Babić 7,5 (od 70.min.M.Gazić 7) Smolčić 7,5 Borko 7 Validžić 7 Leko 8 Vuksanović 7,5 Kirchbauer 7,5 Koledić 7,5 (od 60.min.I.Gazić 7) Pintarić 7 i L.Sambol 7,5 (od 46.min. Suppiger 7)

Trener: Josip Raić-Sudar 7,5

NK KUTJEVO KUTJEVO: Vasić 5,5 Zapalac 5,5 Majstorović 5,5 Ivanković 5, Budimir 6,5 Banić 6(od 46.min. Brus 6)  Kalanj 5,5 M.Majetić 7 Franjić 5,5 (od 75.min.Bandalo-) D.Majetić 5 (od 60.min.Paulić 6) i Nemec 5

Trener: Petar Čuljak 5,5

Žuti kartoni: NK Bedem: Borko,Validžić,i L.Sambol NK
Kutjevo: Banić.

Crvenih kartona nije bilo.

Igrač utakmice: Dinko Leko

Oslabljena momčad Kutjeva doživjela je neočekivano pravu katastrofu  na Gracu  od danas raspoloženih Ivankovčana koji su pitanje pobjednika riješili za samo deset minuta još u prvom poluvremenu tj. od 21. do 30 . minute. Prvu priliku imali su gosti u 10.minuti kada je grešku Smolčića (koji je dodao loptu Baniću) umalo devetka gostiju  iskoristila ali mu je lopta udarcem s 12 metara otišla tik kraj donje desne vratnice. Ponovno je u 19.minuti Banić loše i neprecizno pucao  unutar kaznenog prostora domaćih i opet pored
gola. A Onda slijedi serija pogodaka  od strane plavo-bijelih. Prvo u 21.minuti  Borko izvodi kutni udarac s lijeve strane i na drugoj strani nalazi Pintarića a isti pronalazi visokog Leku koju natrčava i s vrha peterca postavlja1:0. U 25.minuti Smolčić je dobro izveo slobodni udarac iskosa sa lijeve strane i u petercu pogodio u glavu kapetana domaćih Validžića i to je 2:0. Za novo vodstvo domaćih pobrinuo se brzonogi Vuksanović u 28.minuti svojim pogotkom izbliza 3:0. Uzdrmani Kutjevčani u 30.minuti primaju i četvrti pogodak poslije greške svoje obrane lopte se dočepao Koledić i izbio oči u oči pred nemoćnog Vasića i laganim udarcem s 10-tak metara poslao Vasića da vadi loptu iz svoje mreže 4:0. Iznenađeni ovim rezultatom gosti u samoj završnici primaju i peti pogodak u svojoj mreži tako  da je u 45. minuti mladi Kirchbauer  šutirao sa 14,15 metara, a lopta pogodila u petu Ivankovića i preskače  vratara gostiju i ulazi njegovu mrežu za visokih i nedostižnih 5:0.

U nastavki vidjeli smo lijep udarac Smolčića u 52. minuti koji je obrana Kutjeva skrenula u korner. Pokušaj M.Majetića u 60.minuti sa vrha 16-terca završio je malo iznad domaće grede. Mogao je M.Majetić svojim izlaskom pred Anića u 61.minuti postići barem počasni pogodak da mu Anić nije nogom obranio sa 6,7
metera gotovo siguran pogodak. U 63 minuti gosti su iz slobodnog udarca  s preko 25 metara uzdrmali gredu Bedema.I u 69.minuti M.Majetić imao je najbolju priliku za svoju momčad kada je izbio sam pred Anića i pokušao ga prebaciti ali u toj namjeri nije uspio. Vratar gostiju je u  78.minuti pogrešno dodao loptu Pintariću a ovaj iznenađen poklonom dobro puca sa 14 metara, a Vasić podmeće nogu i ispravlja svoju grešku.Zadnju priliku imali su crni u 82.minuti poslije kutnog udarca i opet nesretni M.Majetić puca glavom sa 10-tak metara, a vratar domaćih krajnjim naporom čuva svoju mrežu netaknutom. Sva nastojanja gostiju da postignu barem počasni pogodak, a imali su zato izgledne šanse, nisu se ostvarila zbog njihove neefikasnosti, tako da je Bedem sačuvao nedostižno  vodstvo  iz prvog poluvremena od 5:0 do kraja i time se bodovno izjednačio sa Kutjevčanima. (Anto Borić)

Foto FB Bedem

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.