Kustošija i Vukovar danas otvaraju sedmo kolo 1. NL

Kako je ovog vikenda u Vukovaru zakazan vrlo snažan Memorijal Blago Zadro, na zamolbu HNK Vukovar dvoboj sedmog kola SuperSport 1. NL u Kustošiji igra se danas s početkom u 16,00 sati.

Oglas

Vukovar je u prošlom kolu prestao biti jedina neporažena momčad lige, na svom su terenu u samoj završnici pali pred Croatijom iz Zmijavaca i s vrha ljestvice kliznuli na petu poziciju, no ako se danas iz Metropole vrate s tri boda, eto ih ponovno na vrhu, barem dok se ne odigraju i preostale utakmice. S druge strane Kustošija igra dosta promjenjivo, imaju samo jednu pobjedu, ali ako ostave bodove na svom terenu, eto ih u egalu s Vukovarom na 9 osvojenih bodova.

Oglas

Dakle za Kustošiju je ulog ogroman u ovom susretu, poraz ih može baciti u popriličan minus, pobjeda može donesti puno mira što je ovoj mladoj momčadi i potrebno. S druge strane, pobjeda Vukovaru donosi nastavak snova, ponovno ga lansira u sami vrh drugog razreda HR nogometa, dok poraz gasi početnu euforiju i vraća ga u sredinu i razmišljanje kako što redovitije osvajati bodove da bi bili na sigurnoj distanci od borbe za ostanak.