Kup: Slavonija dočekuje Hajduka, Slavija ili u Trenkovo ili u Kutjevo

Na večerašnjem Plenumu klubova 1. i 2. ŽNL Požeško slavonske s najviše se nestrpljenja čekao ždrijeb parova četvrtfinala županijskog nogometnog kupa, a ples kuglica, odnosno papirića koje je izvlačio predstavnika Papuka Valentin Raguž spojio je prilično zanimljive parove.

Oglas

Slavonija kao aktualni pobjednik imala je sreće, barem u onom dijelu da igra na svom terenu, a protivnik joj je pakrački Hajduk, član Međužupanijske lige Brod-Požega. U Vidovcima će se igrati lokalni derbi, Dinamo je domaćin Kuzmici, kako sada stvari stoje u dvoboju međužupanijskih ligaša.

Oglas

Dvoboj prvoligaša u Buku, BSK je domaćin Dobrovcu, ako je suditi po ranijim rezultatima Žuta podmornica veliki je favorit ako ostane u sastavu u kojem je bila jesenas. Slavija će svog protivnika doznati 26. srpnja kada će zaostalu utakmicu u Trenkovu odigrati Sloga i Kutjevo. Ukoliko Trenkovčani ne prirede veliku senzaciju, u Kutjevu će se prvog vikenda u kolovozu igrati veliki derbi trećeligaša.

Oglas

Izvršni odbor ŽNS donio je odluku da se finale ovogodišnjeg kupa igra 19. kolovoza u Čaglinu, a početak susreta je u 18,00 kao i svih susreta koji se imaju odigrati do tada.