Kup NS Vukovar: Kanta za osvajača kupa otišla u Borovo

U trokutu najboljih klubova županije Vukovarsko srijemske koji će se boriti za županijski kup svoje mjesto je ispred NS Vukovar ove godine po prvi puta zaslužila Sloga iz Borova. Iako je premijerni ne bi trebalo biti čudo jer je trenerski rukopis Saše Berarevića itekako prepoznatljiv pa je kao trener – pobjednik još jednom pokazao svu raskoš svoga talenta te sa svojim igračima i suigračima pehar iz Iloka usmjerio prema Borovu.

Oglas

Nije bilo ni malo lagano doći do trofeja, a još više truda i muke trebalo je uložiti u finalni meč jer je i Fruškogorac računao na pobjedu i veliko slavlje pred svojim navijačima predvođen također talentiranim mladim stručnjakom Petrom Karamatićem. Nakon pola sata igre mreže su mirovale da bi onda u samo 6 minuta gledatelji vidjeli vatromet pogodaka no nakon toga je opet nastalo zatišje, a gost je uspio očuvati mrežu i stečeno vodstvo do zadnjeg sučevog zvižduka.

Oglas

Oglas

 

Teško je objasniti sve ovo – uzeti kup o kom nitko nije sanjao, a ujedno ostvariti i prvi trofej u povijesti Sloge, nakon ulaska u veći rang, mislim da je velika stvar. Jedino u što vjerujem je rad i želja, srce u kakvom god stanju da se nalaziš. Ostali smo bez prvog napadača, dva bitna vezna se povrijedila u 70′ i opet našli način da sačuvamo zasluženu prednost. Sve čestitke igračima, svima u klubu, kao i simpatizerima koji nas prate. Domaćinu svu sreću u nastavku i velika zahvala na fer , korektnoj igri i gostoprimstvu. Imam potrebnu da još nešto kažem. Mojoj majci je upravo 70. rođendan i da me ona nije rodila ne bi ni bilo ovih brojeva. Ovo je moj treći trofej ove sezone. Najveći je rođenje moje kćeri, uz ogromnu podršku moje supruge i dupla kruna s Borovom. Ujedno, ovo je i treći trofej Kupa u seniorskoj karijeri. Kao igrač, isti ovaj trofej uzeo sam u svim klubovima gdje sam igrao u našoj županiji i dalje, čak 8 puta. Nisam imao bajnu karijeru, završio sam je s 2.HNL, ali želim pohvaliti sve suigrače s kojima sam podigao ovaj pehar jer smatram da je to velika stvar u našim “amaterskim nogometnim karijerama”. S obzirom da igram i radim s jako starom momčadi, nažalost bojim se reći da im je ovo posljednji , a mnogima možda i najdraži trofej. Velika zahvala svima koji su učestvovali u ovome . Nikad ne reci “kraj”. Pozdrav svim čitaocima Sportala – izjavio je trener Sloge Saša Berarević.