Kup NS Đakovo: Uz Mladost polufinale izborili Torpedo, Ratar i Dračice

U srijedu su odigrane tri četvrtfinalne utakmice Kupa Nogometnog središta Đakovo. Nastup su u polufinalu izborili kuševački Torpedo, piškorevački Ratar i Dračice iz Đakova.

Oglas

Za plasman u polufinale jedino nisu igrali Satničani jer je gašinački HOŠK bez borbe susret predao Mladosti. Čak devet pogodaka moglo se vidjeli u Dračicama na stadionu Croatie 1971. Od toga je čak njih sedam završilo u mreži gostujućeg Dinama iz Trnave. Iako je nakon 55 minuta igre na semaforu stajalo 2:2, u zadnjih pola sata do izražaja dolazi fizička sprema i kvaliteta domaćina, pa se Uzelčeva momčad lako plasirala u polufinale gdje ih dočekuje susret s Mladosti.

Oglas

Samo jedan pogodak manje od Dračica postigli su nogometaši Ratara koji su s teniskih 6:2 slavili u Punitovcima kod tamošnje Slavonije. Susret je obilježio hattrick kapetana Ratara, Ive Horvata, a dvama mu se pogocima na listi strijelaca pridružio Bekić. Za Punitovčane je oba pogotka zabio Ivan Bošković. Najzanimljivije je bilo u Josipovcu Punitovačkom gdje je Omladincu na noge stigao kuševački Torpedo. Kao i prije desetak dana u prvenstvu, i u srijedu je slavio Torpedo, a ponovno je najraspoloženiji bio fantastični Stjepan Kovačić koji je Barišićevoj momčadi trasirao put do pobjede. Počasni je pogodak za Omladinac djelo Kvasnovskog, no Josipovčani su ponovno morali priznati kako su Kuševčani ipak nešto bolji.

Oglas

Polufinalne bi se utakmice trebale igrati na proljeće, a ondje će se u borbu za finale sučeliti Mladost i Dračice, te Ratar i Torpedo.