Kup KKŽ: Sutra na rasporedu veliko finale Radnika i Tomislava!

Sutra (srijeda) je dan za veliki finale kupa Koprivničko-križevačke županije! Na Gradskom stadionu u Križevcima s početkom od 17:00 snage će odmjeriti prvak 3. NL Sjever Radnik iz Križevci i županijski prvoligaš KC-KŽ Tomislav iz Drnja!

Oglas

Prvak 3. NL Sjever sa 67 bodova NK Radnik iz Križevaca riješio je brige oko prvenstva i osigurao kvalifikacije za 2.NL gdje ih je ždrijeb spojio sa Slavonijom iz Požege. Nakon što su u prethodnim preprekama u Kupu svladali Mladost iz Molvi (1:0) te u dva susreta Bratstvo iz Kunovca 6:3 (poraz 1:2 i pobjeda 5:1)  i  Koprivnicu s ukupnih 6:1 (2:1 i 4:0) na redu je i finalni susret u kojem na svom terenu dočekuju županijskog prvoligaša Tomislava iz Drnja!

Oglas

S druge strane, Tomislav je sezonu u 1. ŽNL KC-KŽ završio na trećem mjestu prvenstvenog poretka s 46 bodova, odnosno učinkom od 14 pobjeda, četiri neriješena ishoda i osam poraza. Na putu do velikog finala stigli su svladavši Prugovac 0:4, Osvit s 4:1, u dva susreta četvrtfinala Ferdinandovac s 3:4 (2:3 i 1:1) te u polufinalu Borac iz Imbriovca s ukupnih 3:1 (2:1 i 1:0).