Kup KKŽ: Sutra na rasporedu prvi susreti polufinala!

Sutra (srijeda) je dan za prve susrete polufinala kupa Koprivničko-križevačke županije! Od 17:00 na rasporedu je susret u Imbriovcu u kojem Borac dočekuje Tomislav iz Drnja, dok će Koprivnica sat vremena kasnije ugostiti Radnik iz Križevaca!

Oglas

Borac iz Imbriovca, trenutno petoplasirana ekipa ljestvice 4. NL BJ-KC-VT, nakon što je u prvom kolu na lutriju jedanaesteraca svladao Mičetinac, u osmini finala s 0:4 slavio kod Rudara u Glogovcu te ukupnom pobjedom od 3:2 preskočio Graničar iz Đurđevca u prvom susretu polufinala ugostit će Tomislav iz Drnja,  trenutno trećeplasiranu momčad iz 1. ŽNL KC-KŽ, koji je u prvom kolu svladao Prugovac s 0:4, u osmini finala Osvit s 4:1 te u dva susreta četvrtfinala Ferdinandovac s ukupnih 4:3.

Oglas

U drugom polufinalnom dvoboju trenutno sedmoplasirana momčad iz 3. NL Sjever NK Koprivnica koja je do četvrtfinala došla svladavši Panoniju 8:2 u šesnaestini ,Omladinac iz Herešina s 0:4 u osmini finala. a u četvrtfinalu s 2:1 i 9:0  Dravu iz Novigrada Podravskog, ugostit će Radnika iz Križevaca. Gosti u susret ulaze kao lider 3. NL Sjever,  a što se tiče kupa, u osmini finala su s minimalnih 1:0 svladali Mladost iz Molvi a u četvrtfinalu Bratstvo iz Kunovca s ukupnih 6:3.

Oglas

Uzvratni dvoboji na rasporedu su 17. svibnja!