Kup Hrvatske: Mursa na gostovanje u Nedelišće, Osijek dočekuje Dinamo, Vukovar u Karlovac

Nakon više manje svih odigranih susreta osmine finala Kupa Snježane Ušić i Kupa Vinka Dobrića, ždrijebom u prostorijama Hrvatskog odbojkaškog saveza izvučeni su parovi sljedeće faze natjecanja. 

Oglas

Kod odbojkašica će biti nekoliko zanimljivih dvoboja. Odbojkašice Enna Vukovara nakon pobjede na gostovanju u Varaždinu, i sljedeću će fazu igrati u gostima. Ovaj put će protivnice biti odbojkašice Kelteksa. Ove dvije ekipe dosad nisu igrale, prvi susret im je ovog vikenda u sklopu Superlige u Vukovaru. Druge slavonske predstavnice, odbojkašice Osijeka, imati će još teži posao. Iako će igrati na domaćem terenu, u Gradskom Vrtu će gostovati odbojkašice Dinama. U njihovom jedinom ovosezonskom dvoboju Dinamo je izvukao pobjedu u ruletu petog seta pa ne sumnjamo kako će Osječanke pokušati iskoristiti prednost domaćeg terena te pokušati ući u polufinale Kupa. Ostali parovi četvrtfinala su: Rijeka-Mladost, Ribola Kaštela-Split.

Oglas

Kod odbojkaša će u četvrtfinalu također biti jako zanimljivo. Mursaši nakon pobjede u Opatiji ponovno idu u goste, ovaj put kod Centrometala u Nedelišće. Ove dvije momčadi još nisu igrale ove sezone, no oba kadra su poprilično pojačana te će biti zanimljivo vidjeti kako će ovaj susret završiti. Od ostalih parova zanimljivo će biti u Sisku između istoimenog domaćina i Zadra, a ostali parovi su: pobjednik susreta Nuštar i Split-Mladost, Rijeka-Kitro Varaždin.

Oglas

Utakmice četvrtfinala su na rasporedu već 7. prosinca, no odgode su uvijek moguće tako da bi se susreti mogli igrati krajem ove godine, ali i početkom iduće.