Kup Grada Pleternice po prvi puta u povijesti!

Po prvi puta u povijesti Grada Pleternice bit će organizirano zanimljivo natjecanje na kojemu mogu sudjelovati samo odabrani. Dugogodišnja tradicija organiziranja ljetnog malonogometnog turnira s mantinelom u Sportsko rekreacijskom centru u Pleternici nažalost je prekinuta no umjesto toga stiže sjajna ideja i inicijativa nastavka malonogometnih zanimacija koje su redovito privlačile veliki broj pleterničkih ljubitelja dobrog hakla s hokejaškim manirima u jedinstvenoj malonogometnoj areni umjetne trave omeđene mantinelom.

Oglas

Od ove godine će čast boriti se za naslov najbolje momčadi Grada Pleternice imati isključivo klubovi koji egzistiraju na području samog Grada pa će uz trećeligaša iz Pleternice u borbu za pehar i preostalih sedam županijskih ligaša. Slaviji neće biti lako do premijernog trofeja jer su momci iz Buka pokazali da znaju kako i protiv višerangiranog suparnika. Pitanje je s kakvim će ambicijama i motivom klubovi ući u ovo natjecanje no svakako je lijepo upisati se u povijesne knjige kao prvi osvajač ovoga trofeja.

Oglas

Turnir će se održati narednog vikenda u večernjim satima subote i nedjelje, ekipe su svrstane u dvije grupe pa će oni najbolji u završne borbe, a sama manifestacija će imati predznak – humanitarno! Na radost svih zaljubljenika u dobar nogomet od 18 sati će na Stadionu malih sportova će se svi gradski klubovi boriti za naslov, prestiž i prijelazni pehar. Fascinantno je da na području ovako malog grada prema broju stanovnika i geografskom prostoru uspješno jako dugo egzistira veliki broj nogometnih klubova što je vjerojatno kada bi se uzeli u obzir spomenuti parametri sigurno nešto teško dostižno u okviru čitave Lijepe naše. Samo za primjer najbližeg i puno većeg Grada Požege brojka klubova je manja, a još nevjerojatnije zvuči podatak da niti Grad Slavonski Brod nema toliko klubova!

Oglas

Grupa A

  1. Slaven Gradac
  2. Sulkovci
  3. BSK Buk
  4. Kuzmica

Grupa B

  1. Slavija Pleternica
  2. Graničar Zagrađe
  3. Graničar Bučje
  4. Hrvatski Dragovoljac Brodski Drenovac

 

KUP GRADA PLETERNICE 2022.
RASPORED
17.6.2022.

18:10 (A) NK SLAVEN GRADAC – NK SULKOVCI
18:40 (B) NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – NK GRANIČAR ZAGRAĐE
19:10 (A) NK BSK BUK – NK KUZMICA
19:40 (B) NK SLAVIJA – NK GRANIČAR BUČJE
20:10 (A) NK SLAVEN GRADAC – NK BSK BUK
20:40 (B) NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – NK SLAVIJA
21:10 (A) NK SULKOVCI – NK KUZMICA
21:40 (B) NK GRANIČAR ZAGRAĐE – NK GRANIČAR BUČJE

18.6.2022.

18:00 (A) NK KUZMICA – NK SLAVEN GRADAC
18:30 (B) NK GRANIČAR BUČJE – NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
19:00 (A) NK SULKOVCI – NK BSK BUK
19:30 (B) NK GRANIČAR ZAGRAĐE – NK SLAVIJA

20:00 POLUFINALE A1 – B2
20:30 POLUFINALE B1 – A2
21:00 ZA 3. MJESTO
21:00 FINALE