Kulešević zadovoljan nakon Maksimira

Kontrolni ogled Dinama i Osijeka u praznom Maksimiru ispunio je očekivanja, posebice u kontekstu činjenice da je to bila prva prava utakmica i jednima i drugima nakon duže stanke. Domaćin je pobijedio 2:1, no unatoč porazu možemo zaključiti kako su Osječani odigrali dobro i prema prikazanom su zaslužili bolji rezultat od poraza. Činjenica je da su gosti stvorili sasvim dovoljno šansi u oba poluvremena, ali ih je onemogućio odlični vratar domaćih Livaković.

Oglas

Neke stvari još treba korigirati

Oglas

Trener našeg prvoligaša Ivica Kulešević je nakon susreta istaknuo kako je bilo dosta dobrih stvari u igri njegove momčadi, ali i naglasio kako ni u jednom porazu ne može biti zadovoljan.

Oglas

Prije svega, jako dobra provjera, baš onakva, kakva nam je trebala u tjednu prije polufinala Kupa. Slažem se s ocjenom da je utakmica bila vrlo zanimljiva, rekao bih i dosta kvalitetna nakon što ni jedni ni drugi nismo znali što možemo očekivati u ovim okolnostima koje su nas pratile u proteklom razdoblju. Bilo je dosta ritma i trke, stvorili smo i dosta prilika, pa smo mogli zabiti i više od jednog pogotka. Ne mogu ne primjetiti da nam je suparnik, kao i često do sada, praktički iz prvog ozbiljnijeg udarca postigao pogodak dok smo mi imali i bolje situacije, ali ih nismo iskoristili, doduše zahvaljujući i sjajnom Livakoviću. Što se tiče pojedinaca, pohvalio bih Silvu, u nastavku smo vidjeli dobrog Jugovića, dok je Špoljarić zabio i to je za napadača najvažnije. Imamo još neke stvari koje trebamo korigirati u igri, vjerujem da će do Rijeke sve biti kako želimo i planiramo. Moram na kraju reći da je baš čudno igrati u ovakvoj tišini, na potpuno praznom stadionu, ali se i na to moramo početi privikavati…

Izvor: NK Osijek