Kulešević: “Vjerujem da možemo do cilja”

Osijek se iz Maksimira vratio s vrijednim bodom, još jednom potvrdio da je nakon korona krize definitivno Kulešević posložio igru svoje momčadi koja sada ima glavu i rep. Put do drugog mjesta koje vodi u kvalifikacije je dug i trnovit, Osijek je sada na 53 boda, jedan iza Hajduka i Lokomotive, ali put do cilja nije nemoguća misija!

– Imali smo više situacija u kojima smo mogli bolje okončati da smo imali mirnoće u završnice i mogli smo napraviti više problema odličnom Livakoviću. Ali, i ovako smo imali više udaraca i dobrih situacija od Dinama. No, uvijek moram biti zadovoljan bodom u Maksimiru, jer ovdje nitko ne može bahato reći da će pobijediti – rekao je Kulešević i pomalo zabrinuto najavio iduće dvoboje.

Načele su nas ozljede i kartoni, bit će zanimljivo u završnici, ali vjerujem da možemo ostvariti cilj – zaključio je strateg Bijelo plavih.

Nismo zadovoljni s bodom, išli smo na pobjedu od prve minute. Ali energija i spor protok u prvom dijelu nisu nam pomogli da to i ostvarimo. No, moram reći da smo počeli pripreme s težim treninzima, malo su i teže noge, nismo imali lucidnost i svježinu u završnici. U drugom dijelu s mladima smo imali bolju energiju, hrabrijom i okomitijom igrom dali smo obris gdje bismo trebali biti – rekao je rekao je trener Dinama Igor Jovićević.