Kulešević optimist uoči nastavka sezone

Jučerašnji trening nogometaša Osijeka uživo su pratile kamere Hrvatske nogometne televizije, dok su igrači marljivo radili na terenu novinarska ekipa HNTV-a je skupljala izjave djelatnika kluba, među njima i trenera Ivice Kuleševića koji je između ostalog potvrdio da će Bijelo plavi “generalku” uoči gostovanja na Rujevici odraditi u Zagrebu gdje će gostovati kod Dinama.

Oglas

– Mislim da smo napravili dobar posao tijekom priprema. Lijepo je vrijeme, imamo dobar teren i radujemo se svemu. Slijede nam pripremne utakmice. Prvo međusobna, a na Maksimiru ćemo protiv Dinama imati generalnu provjeru, komentirao je trener Osijeka Ivica Kulešević i dodao:

Oglas

– Ta polufinalna utakmica Kupa je naravno jedan od ključnih trenutaka u nastavku sezone. Iako neće biti navijača i to je svima hendikep, Rijeka je ipak kao domaćin u prednosti. Ali, nadam se prolasku. Prvenstvo? I ranije sam rekao da smo ostali dužni navijačima, ali još više sami sebi. Dobra smo momčad i mislim da imamo što za reći u nastavku sezone – rekao je Kulešević za HNTV.

Oglas

Prvi strijelac HT Prve lige je osječki napadač Mirko Marić koji je, pak, dodao:

– Nadam se da ću nastaviti tamo gdje sam stao, ali interes kluba je u prvom planu. Kup je naša velika šansa, kao i svima ostalima. Ispadanjem Dinama porasle su ambicije svima. U Prvenstvu je sve blizu. Peti smo, ali nismo mnogo udaljeni od drugog mjesta. Sve će utakmice do kraja sezone biti ključne.