/Kulešević najavljuje napadačku igru protiv Dinama KULEŠEVIĆ: MOŽEMO DO POBJEDE!
kulešević nkos

Kulešević najavljuje napadačku igru protiv Dinama KULEŠEVIĆ: MOŽEMO DO POBJEDE!

Kormilar Bijelo-plavih ima puno povjerenje u svoju momčad i ne odustaje od napadačkog pristupa.

Ivica Kulešević vjeruje da njegova momčad u nedjelju u Gradskom vrtu može biti uspješnija od Dinama. Pred izvjestiteljima je na press konferenciji istaknuo da svoje igrače, bez obzira na snagu prvaka, priprema za napadačku igru jer je to naprosto stil i način igre Bijelo-plavih. „Imamo na čemu graditi optimizam“, dodao je šef stručnog stožera našeg prvoligaša. Odnosi se to i na tjelesnu pripremu momčadi i kvalitetu koju Osječani imaju u svojim redovima.

Govoreći o Dinamu, Kulešević je napomenuo kako o njima najbolje svjedoče njihovi rezultati, posebno naglašavajući vrlo mali broj golova kojega primaju. Kada je riječ o sustavu, to će najvjerojatnije ovaj puta biti formacija s četvoricom odostraga, a oni koji sigurno neće biti u sastavu su „požutjeli“ Lončar i ozlijeđeni Bočkaj.

Izvor nkosijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.