/Kulenović i Ivanušec nakon poraza od Francuza KULENOVIĆ: "ODIGRALI MUŠKI, MUDRO", IVANUŠEC: "ŠTETA ŠTO NISMO ZABILI"
u-21 hrvatska hns

Kulenović i Ivanušec nakon poraza od Francuza KULENOVIĆ: "ODIGRALI MUŠKI, MUDRO", IVANUŠEC: "ŠTETA ŠTO NISMO ZABILI"

Mladi hrvatski reprezentativci Sandro Kulenović i Luka Ivanušec prokomentirali su sraz s Francuzima u drugom kolu Europskog prvenstva (0:1).

“Nažalost, nedostajalo je malo sreće, ali ponosan sam na način na koji je momčad odigrala i što sam njezin dio. Ostavili smo srce na terenu. Dembele je u odlučujućem trenutku skočio ‘iznad gola’, nevjerojatno je zabio, ali odigrali smo muški, mudro smo se postavili i nismo ostavljali Francuzima puno prostora. Utakmica s Englezima bit će za prestiž, ali svakome od nas čast je igrati za svoju zemlju na velikom natjecanju i dat ćemo sve od sebe da ne odemo kući bez bodova”

“Kako smo i najavili, stajali smo u dva bloka, čekali svoju šansu u protunapadu i stvorili nekoliko dobrih situacija. Mislim da sam se dobro snašao na krilu. Šteta je što mi s jedne strane nismo postigli pogodak, a Dembele je s druge strane skočio ‘svjetski’ i pogodio. Protiv Engleske moramo pravi u utakmicu, s ovakvim pristupom, kako bismo mogli otići kući dignute glave”

Foto HNS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.