Ksenija Šarlija: “Zaslužile smo Ligu za prvaka!”

Sjajnom, do krajnjih granica borbenom igrom košarkašice Murse sinoć su s 30 poena prednosti pobijedile Zagreb, nadoknadile minus iz prvog međusobnog dvoboja i osigurale plasman među 6 najboljih ekipa u državi u svojoj povratničkoj prvoligaškoj sezoni. Iznimno bitnu ulogu odigrala je kapetanica Ksenija Šarlija, ubacila je 8 poena, 9 puta asistirala ali je svojim iskustvom bila ključna kada su u dva navrata stvari krenule pomalo u krivom smjeru, uvijek je znala smiriti ekipu, vratiti je na pravi kolosijek.

 

Željko Ciglar – trener ŽKK ZAGREB : Što reći, došli smo ovdje pokušati izboriti dobar rezultat i plasman u Ligu za prvaka. Namjerili smo se na puno bolju i kvalitetniju ekipu. Objektivno su jača ekipa od nas, a i u Zagrebu je bio njihov loš dan, te smo ih pobijedili sa dosta visokim rezultatom. Danas se vidjelo da je KK MURSA VROS kudikamo bolja i kvalitetnija ekipa. Želim im puno sreće u nastavku natjecanja, a vjerujem da u Ligi za prvaka neće biti autsajderi i da imaju šanse da ostvare više pobjeda. Zasluženo su otišle u Ligu za prvaka.

Antonija Jurić – ŽKK ZAGREB : Čestitam Osječankama na pobjedi i odlasku u Ligu za prvaka. Mi smo bili katastrofa i sve čestitke protivnicama i sretno im dalje.

Ksenija Šarlija – KK MURSA VROS : Čestitam curama na pobjedi, zaslužile smo Ligu za prvaka. Čestitam i Zagrepčankama na borbi, a sam rezultat govori sve. Posebna hvala treneru što nas je posljednjih desetak dana pripremio za borbu za Ligu za prvaka, što se večeras i pokazalo u pravom svjetlu i snazi.

Goran Gunjević – trener KK MURSA VROS : Čestitam našim curama na sjajnoj utakmici, odigrali smo fantastično, pokazali smo karakter kad je to bilo najpotrebnije. Ispoštivali smo gotovo sve što smo dogovorili u pripremi ove utakmice, a kada se to uradi ni rezultat neće izostati.