Krunoslav Tomljenović: Želimo što dulje ostati u vrhu

Iza nogometaša Šokadije iz Babine Grede je vrlo uspješan jesenski dio sezone. Momčad koju vodi mladi stručnjak Krunoslav Tomljenović je trenutno drugoplasirana, sa samo bodom zaostatka za vodećim Tomislavom iz Cerne. Babogredci će biti prvi u nizu lovaca na vrh, a trener Tomljenović ističe kako je vrlo važna priprema da bi spremni dočekali nastavak sezone. Uprava Šokadije također puno radi na poboljšanju uvjeta na stadionu jer Šokadija u 2023. slavi stoti rođendan.

Oglas

Trener Tomljenović je ekipi predstavio plan priprema u kojem će po rasporedu trenirati četiri puta tjedno uz dvije utakmice. Šokadija će se u pripremnom periodu susresti s momčadima Slavonije iz Soljana, Mladosti iz Vođinaca, Bedema, Graničara iz Županje, dok će “generalku” igrati s vinkovačkim Diljem. Momčad je u odnosu na prošlu jesen napustio pouzdani branič Aleksandar Munjiza koji zbog privatnih obveza više nema mogućnost redovno biti na raspolaganju treneru i ekipi Šokadije. Svi ostali igrači će i dalje biti na dispoziciji.

Oglas

Odazivom na treninge sam vrlo zadovoljan. Što se tiče ambicija u proljetnom dijelu sezone, cilj nam je da i dalje sudjelujemo u borbi za vrh iako sam svjestan da će to biti iznimno teško. Liga je jaka i imamo puno kvalitetnih momčadi. Vjerujem da nas očekuje interesantan nastavak prvenstva, a na nama je da budemo pravi i da idemo utakmicu po utakmicu. – za Sportalo je izjavio Krunoslav Tomljenović, trener Šokadije.

Oglas