/Krunoslav Podoljak poveo Požegu u pripreme za MŽNL POŽEGA S OSVJEŽENOM MOMČADI U REGIONALNO NATJECANJE
krunoslav podoljak

Krunoslav Podoljak poveo Požegu u pripreme za MŽNL POŽEGA S OSVJEŽENOM MOMČADI U REGIONALNO NATJECANJE

POŽEGA – Prva momčad Nogometnog kluba Požega u ponedjeljak, 15. srpnja počela je s pripremama za novu sezonu u kojoj će se klub natjecati u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Slavonski Brod – Požega odnosno u četvrtom državnom rangu.

Požega je posljednji put u 4. HNL igrala u sezoni 2007./2008. ali tada se ta liga igrala na području čitave Slavonije i Baranje, a u ligi Brod – Požega klub je igrao i u sezoni 1997./1998. kada je to bila 3. HNL jer je postojalo čak 5 skupina 2. HNL.

received_399179894333989

Nakon te sezone liga Brod – Požega je ugašena, a formirana je jedinstvena 2. HNL dok se 3. HNL ponovno igrala na nivou cijele Slavonije. Požega je u sezoni 1998./1999. igrala u 1. Županijskoj nogometnoj ligi Požeško – slavonskoj.

Prvoga dana priprema na prozivci je igrače pozdravio predsjednik Darko Radić i poželio im puno zdravlja i sportskog uspjeha u nadolazećoj sezoni. Željko Mitrović koji je na klupi bio posljednje dvije sezone više nije trener prve momčadi, a na klupu se nakon dvije godine vratio dugogodišnji trener Požege Krunoslav Podoljak.

Klub su u ljetnom prijelaznom roku napustili Mario Janota (Slavija Pleternica), Armando Šimunović (Sloga Trenkovo), Lovro Zeljko i Ivan Brus (Croatia Mihaljevci). Novi igrači su Mislav Včelik, Josip Bezjak, Leon Pandžić, Robert Gurdon (Slavonija Požega) te Antonio Čolak i Ivica Zeba (BSK Buk).

Požega će u prvom jesenskom kolu ugostiti Hajduk (Pakrac). Taj susret igrat će se u subotu, 24. 08. 2019. s početkom u 17,30 sati, a nakon toga u Požegi će u sklopu 2.kola gostovati Zadrugar (Oprisavci). Prvo gostovanje Požežani će imati u 3. kolu kod Željezničara u Slavonskom Brodu protiv kojeg su 2013. igrali kvalifikacije za 3. HNL – Istok, a nakon dvije utakmice uspješniji su bili Brođani.

Podijeli
  •  
  •  
  •