Krpan i Hrkač dali detaljan uvid Fifi u nogometni sustav u RH

Predstavnici HNS-a predvođeni glavnim instruktorom Petrom Krpanom održali su inicijalni sastanak s predstavnicima Fife u sklopu Fifinog projekta analize nogometnog okruženja u zemljama članicama.

Oglas

Glavni instruktor HNS-a Petar Krpan i administrator natjecanja mlađih uzrasta Hrvoje Hrkač su putem video konferencije dali stručnjacima Fife detaljan uvid u nogometni sustav u Hrvatskoj, od organizacije natjecanja seniora i mlađih uzrasta do načina rada s mlađim uzrastima i nacionalnim selekcijama.

Oglas

Cilj Fifine ekspertne skupine je razumjeti principe nogometnog razvoja, dati svoja opažanja, identificirati ključne faktore uspjeha i potom uz sudjelovanje saveza zajednički kreirati programe s kojima bi FIFA mogla podržati razvoj nogometa u pojedinoj zemlji.

Oglas

Nakon inicijalnog sastanka s predstavnicima Fife, Krpan i Hrkač će putem video konferencije ovoga petka održati sastanak i s predstavnicima nogometnih škola u Hrvatskoj kako bi ih upoznali s ovim projektom Fife i objasnili njihovu potencijalnu ulogu u nastavku projekta.