Krešo Poleti preuzeo klupu Croatije iz Mihaljevaca

Aktualni prvak 1. ŽNL koji je u posljednjih šest godina tri puta osvajao titulu, Krešo Poleti, novi je trener nogometaša Croatije iz Mihaljevaca.

Oglas

Ovu vijest o kojoj se pričalo u nogometnim krugovima posljednjih dana Croatia je potvrdila na svojoj službenoj stranici:

Krešo Poleti novi je trener prve momčadi Mihaljevaca. Gospodin Poleti dolazi nam iz glavnog konkureta od prošle sezone NK Kaptol. Čovjek koji je vodio i osvajao prvenstva sa Kaptolom, Vidovačkim Dinamom, Slavonijom, a sada je došao red i na Croatiu. Treneru želimo puno sreće sa radom i puno uspješnih rezultata. Također Croatia se pojačala u igračkom kadru, no o tome ćemo u sljedećim objavama.
Ajmo bijeli ale!
Što se imena pojačanja koja su sletjela u Mihaljevce tiče bit će tu zaista klasnih pojačanja, a dio njih stiže upravo iz Kaptola, riječ je o Mateju Romšteinu i Matiasu Šulcu, no dok se sve ne potvrdi i ne bude službeno ništa nije sigurno, kao ni kada je riječ o drugim pojačanjima kojih ne bi trebalo nedostajati. U svakom slučaju, Croatia ovim poslovima postaje prvi kandidat za naslov prvaka jer sada uz ionako kvalitetnu ekipu ima provjerenog stručnjaka s kojim dolaze i zaista provjereni igrači.