Krešo Poleti: “Ovaj naslov posvećujem pokojnom Mladenu Nađu”

Nakon dugih i iznimno uspješnih šest godina Krešo Poleti napustio je klupu Kaptola. Napustio ju je šampionski, trećom titulom u tom periodu, a već smo pisali da mu je nasljednik jedan od onih koji su za sve tri među najzaslužnijima na terenu Mile Pavelić. Naravno da smo nakon ovako uspješne etape sjeli s Krešom i prevrtili dojmove.

Oglas

– Mislim da sam kroz ovo vrijeme postao malo previše prijatelj s dečkima da se to ne bi osjetilo na našem radu. Iako smo osvojili naslov osjetio sam da je vrijeme za odlazak. Naravno, zahvaljujem se svima, najprije svim igračima koji su bili u Kaptolu u ovom periodu, ljudima koji su radili u upravi i našim navijačima koji su nam uvijek bili prava podrška. Ostajem u klubu, ideja je da uzmem neku od mlađih kategorija ali vidjet ćemo što će biti od toga jer ne bih volio uzeti neku kategoriju koju su si dečki koji su do sada radili s njima složili, vidjet ćemo kako će to završiti ali iskreno najviše od svega bih volio uzeti barem šest mjeseci odmora – rekao nam je Poleti.

Oglas

Oglas

Sjajna je igračka karijera za dosadašnjim trenerom Kaptola, puno prvoligaško iskustva, puno zanimljivih anegdota i još više pravih prijateljstava, među njima i ono s jednako legendarnim Ninoslavom Parmakovićem koji je ovom sezonom okončao aktivno igranje nogometa.

S Ninom sam prošao sve, iskreno mi je žao da je zaključio karijeru jer sam siguran da bi još mogao i te kako pomoći Kaptolu, ali to je njegova odluka koju moramo poštovati. Siguran sam da će Mile posložiti momčad na pravi način unatoč svim odlascima, i dalje je tu puno kvalitetnih igrača i ja se ne bojim za Kaptol.

I za kraj, posebna poruka…

Da, želim ovaj naslov posvetiti mom bivšem predsjedniku iz vremena dok sam igrao u Lipiku, gospodinu Mladenu Nađu. On nas je nažalost prerano napustio, ali će sigurno ostati u dugoj i lijepoj uspomeni svima nama koji smo tada tamo igrali, bio nam je i mama i tata, učinio nam to vrijeme zaista prekrasnim – zaključio je Poleti za Sportalo.