Krešmir Sunara preuzeo klupu Hrvatskog dragovoljca

Nakon poraza u Solinu Ivo Milić podnio je ostavku na mjesto trenera Hrvatskog dragovoljca, a nakon nekoliko dana tu ulogu preuzima sportski direktor Krešimir Sunara koji će tako od sada potpuno pod kontrolom imati sve što se događa u struci kluba iz Sigeta.

Oglas

– Žao mi je zbog odlaska Ive Milića, iskreno se nismo nadali da će se to dogoditi jer sve što se do sada odigralo je bilo u granicama nečega što smo i očekivali, dobro smo krenuli u sezonu, onda smo malo pali što se sasvim uobičajeno događa s ovako mladim ekipama. No, odluku ne možemo promijeniti, pokušali smo u nekoliko dana pronaći novog trenera a onda je predsjednik presjekao i rekao da ja sjedam na klupu. Možda to i nije loša odluka jer sam čitavo vrijeme bio uz ekipu, sve ih dobro poznajem pa nam ne treba nekakvo vrijeme za prilagodbu i upoznavanje – rekao je Sunara za Sportalo.

Oglas

U prošlom kolu je dakle upisan poraz u Solinu, a pred vratima je možda i još jači protivnik, u Siget stiže vodeća momčad lige Rudeš koji je isto tako “friško” mijenjao trenera, tamo je Matu Neretljaka naslijedio Silvio Marić i krenuo pobjedom.

Oglas

– Odmah jako teška i zahtjevna utakmica, Rudeš je izvrstan, ali sam ja uvjeren da možemo do pobjede koja bi nam strašno puno značila u ovom trenutku. Kvalitete definitivno imamo, samo mi se čini da dio ekipe toga nije svjestan i to je ono što u ovom kratkom vremenu možemo mijenjati, ako budemo sigurni u svoje mogućnosti bit ćemo puno bliže slavlju. Dugoročno, cilj je posložiti momčad, konsolidirati se, uigrati i polako ali sigurno krenuti prema gornjem dijelu ljestvice. Liga je strašno jaka, izjednačena, svako svakog može dobiti, a ako upadneš u mini krizu već si u problemima, isto tako, ako povežeš 2-3 dobra rezultata pomak se vidi, mi ćemo sada pokušati vezati pozitivne rezultate, dat ćemo maksimum pa ćemo vidjeti kud će nas to odvesti – zaključio je trener Dragovoljca.