Krešimir Sunara: Sve ovo nema veze s fair playom, ali idemo dalje, moji igrači su junaci!

Puno bure se diglo oko dvoboja Hrvatskog dragovoljca i Rudeša u kojem je momčad trenera Krešimira Sunare prilično iznenađujuće došla do pobjede u iznimno uzbudljivoj utakmici, no na kraju će kako stvari stoje ostati bez bodova.

Oglas

Kao što vjerojatno znate, posljednjih nekoliko minuta prvog dijela Dragovoljac je igrao s dva “mlađa” iako je propisano da moraju biti trojica na terenu do poluvremena, nakon čudesne borbe i još čudesnije partije vratara i kapetana Marija Marića, Dragovoljci su u završnici došli do gola i pobjede, no gosti su se žalili i gotovo je sigurno da će odluka glasiti – 3:0 za Rudeš.

Oglas

– Sve vam je jasno i poznato, Rudeš se žalio i vrlo vjerojatno će odluka ići njima u korist. S obzirom na situaciju mislim da to nema veze s fair playom, ali to je odluka Rudeša, njima na dušu. Mi smo pošteno pobijedili, tih nekoliko minuta nisu odigrali nikakvu ulogu, mi smo svjesni greške, reagirao sam nogometno, razmišljao kako složiti momčad a ni na kraj pameti mi nije bilo razmišljati o godinama igrača. Ništa, neće nas ovo pokolebati, idemo dalje, idemo jače, i za mene i za sve naše gledatelje moji su igrači pravi junaci, kakvu su utakmicu samo odigrali. Protiv objektivno najkvalitetnije momčadi lige gotovo sat vremena s igračem manje, s penalom za protivnika, sve su izvukli i pobijedili. Možda nismo osvojili bodove, ali smo napravili nešto veliko! 

Oglas

Pred Dragovoljcima je novi težak ispit, slijedi gostovanje u Vukovaru.

– Gledao sam ih u Kustošiji, odlična su momčad, kolega Bojko radi izvrstan posao, vidi se da su momčad koja ima glavu i rep, znamo da i oni traže pobjedu, ali to je jedino što nas zanima. Mi smo Hrvatski dragovoljac, u svakoj utakmici želimo pobjedu, tako će biti i u ovom susretu – hrabro najavljuje trener Krešimir Sunara.