Krenuli smo s navijačima pa dovršimo sa Superkupom MŽNL

Vijest o potresu u Petrinji, Sisku i Glini je poremetila svakodnevicu naših života, izazvala uobičajenu hrvatsku solidarnost, sućut i želju za pomoći onima kojima je potrebno pa smo sačekali da se sanira i pomogne ono najhitnije i najnužnije, a u tome su veliku ulogu imali i navijači koji su bili prvi koji su priskočili. Navijači se sada mogu posvetiti svome natjecanje, a mi ćemo dovršiti obećani i predviđeni Superkup MŽNL.

Do sada smo izabrali najbolje igrače prema glasovima navijača u obje MŽNL pa je titula najboljeg igrača MŽNL Osijek-Vinkovci otišla u ruke Stipe Jančića dok je ona u MŽNL Slavonski Brod – Požega pripala Alenu Grafini. Pošto je to isti rang natjecanja, a odvija se na prostoru kojega već godinama pratimo želja nam je vidjeti tko je onaj ukupni pobjednik koji ima najveću podršku navijača pa ćemo danas u večernjim satima otvoriti završnu rundu glasovanja.

Pripremite se stoga večeras od 20 sati, zovite svoje prijatelje, probudite natjecateljski duh jer prema najavama Stožera vjerojatno ništa od naših amaterskih treninga, natjecanja i odigravanja prijateljskih susreta niti početkom veljače pa skratimo malo vrijeme barem ovim virtualnim nadmetanjima.

Superkup MŽNL:

Stipe Jančić vs Alen Grafina

Četvrtak (14.01.) 20.00 – petak (15.01.) 20.00

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.