/Krenule su prijave za slavonsku “Kutiju šibica” 28. IZDANJE POŽEŠKOG BOŽIĆNOG TURNIRA
požega finale

Krenule su prijave za slavonsku “Kutiju šibica” 28. IZDANJE POŽEŠKOG BOŽIĆNOG TURNIRA

Po 28. put u Požegi će se održati Božićni malonogometni turnir. Riječ je o jednom od najboljih turnira regije, s bogatim nagradnim fondom, odličnim ekipama i uvijek vrlo dobro popunjenim tribinama SD Tomislav Pirc. Požeška publika je inače poprilično “teška”, ali kada je turnir u pitanju tribine su standardno odlično popunjene, a na završnim večerima i doslovno ispunjene do posljednjeg mjesta.

Prijave za turnir su počele, mogu se obaviti u prostorijama Požeškog sportskog saveza u SD Tomislav Pirc, ili telefonski na broj voditelja turnira Jurice Bešlića – 099 414 5050. Svoje ekipe možete prijaviti do 18. prosinca kada će se u dvorani održati i ždrijeb skupina. Osim seniorskog natjecanja u kojem će najbolja momčad osvojiti 20 000kn igraju se standardno i turniri veterana u kojem ove godine nastupaju igrači rođeni 1980. godine i stariji, te čak 7 mlađih kategorija.

požega 2018 1

Prošlogodišnji turnir najbolja je pozivnica za ovaj svima, i ekipama i ljubiteljima malog nogometa. Pred prepunim tribinama u finalu su se našli Crna legija i Rubikon, dvije ekipe koje su uglavnom sastavljeni od igrača koji nisu iz Požege, a na kraju se titulom pobjednika okitila ekipa iz Nove Gradiške predvođena sjajnim Nikolom Ellerom. Bilo je to treće slavlje Rubikona na požeškom turniru, a sasvim sigurno stižu i ove godine braniti naslov i pokušati se još jednom upisati na “Zlatka”. No, konkurencija će sigurno biti strašna, od mlade ekipe Fitness kluba Play koju je prošle godine predvodio najbolji strijelac turnira Mirko Soldo, preko iskusnih požeških i pleternički ekipa, odličnih i sada već i iskusnih Veličana, tu su i AD Tokić kao jedna ozbiljna futsal ekipa, polufinalisti prošlog tunrira Abrići i ekipa koja će biti prvi favorit – Crna legija. Ove godine će igrati pod drugim imenom, ali njihov voditelj Stanko Dragičević je nakon poraza u finalu najavio da dovodi još jaču ekipu i kako saznajemo tako će i biti, složen je pravi dream team slavonsko baranjskog malog nogometa, bit će pravi izazov svima protivnicima kako ih zaustaviti! Slutimo pravi spektakl od samog početka turnira i naravno, kulminaciju kada krene knock out faza.

Kako je to bilo prošle godine možete se prisjetiti OVDJE.

požega 2018

Podijeli
  •  
  •  
  •