Krenula je s radom Šokadija iz Starih Mikanovaca – u najavi drugi memorijal za Ivana Majhena

Šokadija iz Starih Mikanovaca neće po dobrom pamtiti proteklu natjecateljsku sezonu no čini se da su povukli pravi potez dovođenjem svog starog novog trenera koji je očito spreman za izazove vađenja kestenja iz vatre što je potvrdio svojim posljednjim angažmanom u Lipovcu gdje je odradio sjajan posao i izvukao svoje Lipovčane iz ponora.

Oglas

Nakon uspješne misije spašavanja Lipovca došlo je vrijeme za rastanak i za nove izazove. Hvala igračima mog sada bivšeg kluba koji su me pratili proteklu polusezonu, predsjedniku NK Lipovac i ljudima oko kluba. Posebno hvala navijačima koji su se vratili na tribine. Poseban doživljaj se bilo vratiti u svoje rodno selo. Hvala na podršci. Radujem se novom izazovu u svojoj Šokadiji, potrudit ćemo se svi skupa podići rad i kvalitetu na veću razinu što će zasigurno donijeti i rezultate i dobru atmosferu što je jako bitno za klub nakon prošle sezone – za Sportalo je rekao novi stari trener Šokadije Ilija Djedović.

Oglas

Šokadija iz Starih Mikanovaca je nakon ispadanja iz 1.ŽNL krenula s pripremama za novu sezonu, a novi stari trener Ilija Djedović koji nakon uspješne misije spašavanja Lipovca prozvao svoje pulene i započeo mukotrpan posao priprema za nove natjecateljske izazove Šokaca. Većina igrača je ostala na okupu, a nekoliko novih igrača je zalog za bolju sezonu. Dogovorene su i prijateljske utakmica uz odlazak na turnir u Vrpolju. Domaći turnir za preminulog igrača Šokadije Ivana Majhena je u planu 30. i 31.srpnja. Povodom drugog memorijala prenosimo dirljiv post s FB stranice kluba:

Šta napisati, a da ne bude tužno, uskoro nam dolazi 2. godina bez našeg Ivana. Svi znamo šta je Ivan značio za ovaj klub, ne samo kao igrač već i kao prijatelj svima u klubu. Želimo Vas sve pozvati da dođete na 2. Memorijalni turnir “Ivan Majhen-Gajba” kako bi održali uspomenu na našeg nikad prežaljenoga prijatelja.
Turnir će se održati 30. i 31. srpnja, o svim sudionicima, međusobnim ogledima, satnici održavanja i ostalim događajima obavijesti možete pronaći na plakatu.
Hvala svima u ime Šokadije!