Kreću spektakularne Bizovačke ljetne večeri

U organizaciji Općine Bizovac i njenog neumornog načelnika Srećka Vukovića stižu nam dugoočekivane Bizovačke ljetne večeri s puno zanimljivog sadržaja. Načelnik se sa svojim užim timom i suradnicima doista potrudio pronaći za svakoga ponešto pa i ako niste stanovnik Općine Bizovac zaputite se prema njoj u narednim danima pa uživajte u toplim ljetnim večerima začinjenim bogatim sportskim, kulturnim, glazbenim, umjetničkim i nadasve neizostavnim enogastro delicijama, prezentacijama i prikazima.

Već u četvrtak starta novo ljeto koje će otvoriti najmlađi kroz angažman Udruge Pokaži srce za djecu nakon čega će svoje umijeće pokazati majstori pripremanja fiš paprikaša iza čega će i onaj službeni dio otvorenja označiti početak ili bolje rečeno nastavak događanja uz retrospektivnu izložbu akademskog slikara Dinka Županovića, a šlag na tortu prve večeri bit će koncert tamburaškog sastava Nesanica.

U petak ponovo najmlađi otvaraju program nakon čega možete pogledati izložbu starih fotografija u školi pa preći na Zagonetnog dječaka koji će se pojaviti u kinu na otvorenom iza čega je ponovo red na dobru glazbenu podlogu TS Panonija benda i Cecijlije te domaćih  KUD-ova kroz što će se provući i početne utakmice turnira ulica.

U subotu ponovo kino na otvorenom uz tematiku za djecu i mlade te naslov Ljubav ili smrt nakon čega nastupa tamburaški sastav Fijaker kao kulisa nastavku malonogometnog turnira bizovačkih ulica. Nedjelja kao završni dan ovih zanimljivih ljetnih svečanosti dočekuje bicikliste koji će se voziti kroz Osam sela bizovačkog kraja nakon čega će biti označena Uzbuna na Zelenom vrhu u kinu na otvorenom, a program će svojim reskim glasom zatvoriti Igor Delač kao i oni najbolji na turniru ulica koji će pokupiti svoje zasluženo osvojene nagrade.

Ne propustite, dođite i uživajte – poručuju iz organizacijskog odbora 18.Bizovačkih ljetnih večeri.