Kreću službena natjecanja i u NS Slavonski Brod završnicom kupa

Nakon dugog čekanja i prevelike pauze ljubitelji nogometa u Slavonskom Brodu konačno će doći na svoje. Naime nakon kvalifikacija Marsonije  prve službene županijske utakmice nakon izbijanja epidemije odigrat će se u četvrtfinalu kupa ŽNS-BPŽ u ždrijebu nogometnog saveza Slavonski Brod.

Parovi:

Oriovac: NK ORIOLIK – NK POSAVINA Velika Kopanica

Slavonski Brod: NK MARSONIA – NK OMLADINAC Gornja Vrba

Oprisavci: NK ZADRUGAR – HNK ŽELJZNIČAR SB

Utakmice četvrtfinala kupa igraju se 19. srpnja 2020. godine u 18 sati, polufinale će se igrati 26. srpnja 2020. godine, a finale kupa ŽNS-BPŽ na rasporedu je 09. kolovoza na stadionu ‘Kraj Save’ u Slavonskom Brodu.

Nažalost zbog teške situacije u Željezničaru utakmice u Oprisavcima neće biti tako da će Zadrugar direktno u polufinale, susret u Oriovcu će biti u zakazanom terminu dok će Marsa svoj put u polufinale tražiti 22,srpnja, nadamo se kao novi drugoligaš. Sloga Nova Gradiška i Omladinac iz Vrbove će odlučiti tko je posljednji sudionik polufinala kupa županije.

U Oriovcu će za nedjeljnu kup utakmicu protiv Posavine vrijediti godišnje karte iz sezone 2019./2020, a na licu mjesta ćete moći kupiti nove navijačke majice za nadolazeću sezonu.

 

Foto FB Oriolik