Kreću prijave za izbor legende slavonsko-baranjskog sporta

Kako smo i najavili krećemo s izborom legende slavonsko – baranjskog sporta. U ovom tekstu donosimo sva pravila i prijavnicu koju ćete nam povratno dostaviti i kandidirati legende svog kluba, svog grada ili županije, a nakon toga krećemo s novim anketama u kojima ćemo izabrati najboljeg!

Pravila natjecanja

Prvo pravilo je zemljopisnog karaktera, dakle kandidat mora biti s područja 4 slavonske županije, odnosno da je rođen ili da je svoje sportske uspjehe ostvario na području Osječko baranjske, Brodsko posavske, Požeško slavonske ili Vukovarsko srijemske županije.  Drugo pravilo je da  01. 01. 2020. godine kandidat mora imati navršenih 35 godina. Treće pravilo je da prijavnica mora bit pravilno popunjena i poslana u roku na mail adresu redakcija@sportalo.hr. Uz prijavnicu obavezno je poslati minimalno jednu, a maksimalno 5 fotografija kandidata, uz uvjet da slanjem preuzimate odgovornost za autorska prava, odnosno da autor fotografije mora odobriti našu objavu iste. Rok za zaprimanje prijava je 02. travnja u 23,59 sati, a u obzir dolaze samo one poslane na mail, a ne i one na našu facebook stranicu ili drugim putem.

Kandidati ne moraju biti samo igrači, u legende svakako mogu ići i treneri, suci, predsjednici i svi ostali sportski djelatnici. Prijavitelji mogu biti pojedinci ili udruge, a u prijavnici obavezno moraju navesti tko je prijavitelj.

Ovisno o broju prijavljenih kandidata redakcija Sportala složit će izgled natjecanja, te na našim stranicama objaviti detalje natjecanja. Izbor će se obavljati na našoj Facebook stranici kroz ankete u kojima će uvijek dva kandidata voditi borbu za glasove i prolaz u sljedeći krug sve dok ne dobijemo pobjednika.

Ovdje preuzmite PRIJAVNICA