Krećemo s prijavama za izbor najljepšeg grba!

Nažalost krizi s korona virusom još nema kraja pa moramo nastaviti s našim “sportom” na facebook stranici sportala. Nakon što smo birali najljepšu himnu u kojoj je slavila ona NK Dilj iz Vinkovaca, trenutno kraju privodimo izbor sportske legende gdje se vode polufinalne borbe između Josipa Milardovića i Ivice Olića te Mirka Filipovića i Tomislava Pavličića.

Za izbor legende prijavljivači su morali dostaviti i kratki tekst o kandidatu, dok u izboru grbova nemamo nikakvih zahtjeva osim da se dostave na vrijeme i na pravu adresu. Prijave kreću od trenutka objave ovog članka i traju do srijede 15. travnja u ponoć. Ovoga puta pomicanja rokova neće biti s obzirom da je potrebno zaista minimalno vrijeme za prijavu. Grb mora biti službeni, u jpg formatu i kluba koji je aktivan u bilo kojem sportu. Broj prijavljenih klubova će biti ograničen pa preporučamo svima koji žele sudjelovati da požure s prijavama.

Samo i isključivo grbovi poslani na naš mail redakcija@sportalo.hr ulaze u konkurenciju, sve ostale načine slanja ne uzimamo u obzir.  I ovdje naglašavamo da je riječ samo i isključivo o zabavi!

Svi koji žele dodatno urediti grb svog kluba ili mu samo osvježiti izgled mogu se s povjerenjem javiti našem partneru u ovom izboru Ivanu Staziću putem stranice S-design.