Krećemo s izborom najboljih pojedinaca Treće NL Istok od strane trenera i kapetana

Kako je već postao običaj ljetni odmor od nogometa koristimo za izbor najboljeg igrača i trenera Treće NL Istok, pa ćete uz nastup Vatrenih na Euru moći ispratiti što su odlučili treneri i kapetani 15 slavonsko-baranjskih trećeligaša. Ili nekih bivših trećeligaša. Naravno da će se svi pratitelji zapitati zašto 15, razlog je u odluci Slavije da više ne surađuje sa Sportalom, kako smo odmah i rekli, poštujemo odluku tako da i u ovom slučaju kao i svim koji slijede, pleternički trećeligaš neće imati svoje retke na našim stranicama.

Kako bilo, obratili smo se svim trenerima 15 preostalih klubova, zamolili da nam izdvoje jednog svog igrača koji je obilježio proteklu sezonu. Kada smo kompletirali popis 15 kandidata, isti smo dostavili svim trenerima i kapetanima koji su podijelili svoje glasove. Tri boda svaki je od njih dao onom koji je po njima bio najbolji, dva drugom te jedan trećem. Kod ovog glasovanja nisu mogli glasati za svog (su)igrača. Osim toga, treneri su se morali odlučiti i za jednog od svojih kolega, tako da u izboru za najboljeg trenera imamo maksimalno mogućih 15 bodova.

Već danas tokom dana krećemo s objavom prvih glasova, krenut ćemo od prvaka Slavonije i objaviti kako su glasali trener Krešo Poleti i kapetan Krešimir Plešić. A ovo je popis 15 kandidata za igrača sezone:

 1. Matej Martinović, Slavonija
 2. Nikola Cindrić, Čepin
 3. Josip Balentović, Tomislav DA
 4. Dinko Leko, Bedem
 5. Fabijan Petričević, Đakovo Croatia
 6. Petar Vukanović, Vuteks Sloga
 7. Benjamin Radinković, Našk
 8. Tomislav Sedlo, Svačić
 9. Marko Prugovečki, Borac
 10. Josip Lešić, Graničar
 11. Josip Jakovčević, Valpovka
 12. Karlo Morovičanin, Tomislav C
 13. Stjepan Stubičan, Oriolik
 14. Filip Bungić, Sloga
 15. Karlo Antunović, Kutjevo