Kreće sezona malonogometnih turnira – oglašavajte na Sportalu!

Polako privodimo kraju i one zadnje i očito preduge nogometne lige, pratimo kvalifikacije i okrećemo se malonogometnim manifestacijama, zabavama i turnirima koji za svoju prvotnu svrhu imaju očuvanje uspomene na drage ljude koji su nas napustili, neki od njih i prerano, a dobrano su zadužili svoje sportske i nogometne sredine da bi ih tek tako prepustili zaboravu.

Oglas

Klubova i udruga diljem Slavonije i Baranje je jako puno, a većina njih će se potruditi i organizirati okupljanje vrsnih haklera iz svoje bliže i dalje okolice pa iz tog razloga nudimo oglasnu ploču za poziv i izvještaje s tih događanja. Za tu prigodu ćete ipak morati izdvojiti koju kunu jer je to jedna od rijetkih prigoda gdje mi vidimo svoj izvor financiranja, a većina organizatora ipak na tim manifestacijama i zaradi nešto sredstava.

Oglas

Znamo da je teško klubovima, ali kako svima vama tako i nama pa molimo za razumijevanje kojega mi imamo za vas pa smo odredili prilično simboličnu cijenu za postavljanje bannera u vremenskom periodu minimalno tjedan dana, najavu turnira sa svim relevantnim podacima kroz promo članak te po dogovoru i izvještaj s istoga, a sve za 300 kn.

Oglas

Ukoliko ste zainteresirani javite se u inbox radi dogovora, a ovaj članak više služi u svrhu olakšavanja komunikacije nego poziva na oglašavanje jer imamo već puno upita pa da ne odgovaramo pojedinačno na svaki. Sretno u organizaciji, neka bude uspješno prisjećanje na sve one koji više nisu s nama u sportskoj i nogometnoj obitelji.