Kreće posljednje izdanje 4. NL BJ-KC-VT!

Počinje 4. NL 4. NL BJ-KC-VT, liga oko koje su se dosta lomila koplja, a kojoj će ovo biti posljednje izdanje.

Oglas

U subotu će prvo kolo otvoriti prošlogodišnji viceprvak lige Bilogora 91 i uvijek nezgodna ekipa Mladosti iz Kloštra Podravskog. Također taj dan će se igrati još dvije utakmice. U prvoj će se sastati jedan od favorita za osvajanje lige Tehničar i Podravac Virje novi član ove lige koji je u prošloj sezoni zauzeo posljednje mjesto u 3. NL sjever. Treći subotnji par čine Mladost Molve koje su prošle sezone zauzeli zlatnu sredinu i kultni Graničar Legrad.

Oglas

U nedjelju na red dolazi županijski derbi koji će se odigrati u Imbroivcu između domaćeg Borca i vrlo kvalitetne ekipe Bratstva koji su suvereno osvojili 1. ŽNL u prethodnoj sezoni. Još jedan prvak igrat će u nedjelju, a to je Sloga Zdenci koji su osvojli elitni rang Virovitčko-podravske županije dok će njihov protivnik biti Garić iz Grubišnog polja koji je prošlu sezone zauzeo 9. mjesto na tablici.

Oglas

Iznimno kvalitetna ekipa Slatine koja će se sigurno boriti za vrh tablice ići će u goste tvrdom domaćinu u Ferdinandovac kojemu je prošle sezone malo falilo da se nađe u 5 najboljih ekipa lige. U Predavcu će se odlični domaćin Dinamo sastati sa gostima iz Čazme nisu najbolje najbolje završili prošlu sezone i sigurno će se htjeti vratiti na pobjedničke.