/Kreće MŽNL Osijek Vinkovci NAKON NEKOLIKO SEZONA PONOVO SE SASTAJU KLUBOVI IZ DVIJE ŽUPANIJE
Radnički

Kreće MŽNL Osijek Vinkovci NAKON NEKOLIKO SEZONA PONOVO SE SASTAJU KLUBOVI IZ DVIJE ŽUPANIJE

U vikendu koji je pred nama s natjecanjem će započeti i MŽNL Osijek-Vinkovci. Nakon nekoliko sezona ponovo su se ove dvije županije udružile pa će ponajbolji klubovi pokazati u čijoj je županiji kvalitetniji nogomet.

Olimpija i Mladost će kao stari znanci odraditi utakmicu prvog kola kao i Otok i Borac iz Bobote kao prošlosezonski članovi jedinstvene regionalne MŽNL. Darda će iščekivati u kakvom je stanju Zrinski iz Bošnjaka koji će gostovati u Dardi. Radnički će imati neugodnog gosta u liku Višnjevca, a još jedan ogled prošlosezonskih članova MŽNL očekuje nas u Babinoj Gredi gdje gostuje Borac iz Kneževih Vinograda.

Valpovka će ugostiti znatno osnaženu momčad Marija Amidžića, a derbi VSŽ igraju u Vinkovcima Dilj i gost iz Komletinaca. Torpedo će u Kuševcu ispitati snagu momčadi Hrvoja Bušića. Susreti u Babinoj Gredi i Kuševcu se igraju u nedjelju dok će svi ostali na teren u subotu s početkom u 17.30.

 

mž

Foto FB Radnički Županja

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.