Kreće drugi dio Premijer ženske lige Hrvatske

Drugi dio Premijer ženske košarkaške lige Hrvatske kreće 12. kolom koje se igra ovog vikenda. Vidjet ćemo što su klubovi tijekom zimskog prijelaznog roka napravili kad su u pitanju pojačanja, s kojim snagama i s kojim ciljevima kreću u drugi dio sezone 2022/2023.

Oglas

Podsjetimo da je jesenski i aktualni prvak dubrovačka Ragusa (10 pobjeda i jedan poraz), a da ju na ljestvici sa po 9 pobjeda i po dva poraza prate drugoplasirani Zagreb, trećeplasirana Trešnjevka 2009 i četveroplasirani Medveščak. Evo parova 12. kola i satnica svih utakmica uz napomenu da svaku možete pratiti na HKSTV.

  • Pula: Pula Moviter – Orka, 14. siječnja, Dom sportova “Mate Parlov”, 17:00 sati. –> HKS TV 
  • Rijeka: FSV – Ragusa, 14. siječnja, SD “Dinko Lukarić” na Kozali, 19:00 sati. –> HKS TV 
  • Split: Split – Brod na Savi, 15. siječnja, SC Gripe, 15:15 sati. –> HKS TV 
  • Zagreb: Medveščak – Plamen Požega, 15. siječnja, ŠSD “Boško Božić Pepsi”, Trnsko 25 a, u 16:00 sati. –> HKS TV 
  • Šibenik: Šibenik – KAŽL, 15. siječnja, ŠD “Baldekin”, 19:00 sati. –> HKS TV 
  • Zagreb: Zagreb – Trešnjevka 2009, 15. siječnja, ŠSD “Boško Božić Pepsi”, Trnsko 25 a, u 19:30 sati. –> HKS TV 
Oglas

Svaka utakmica za sebe ima određene draži, ali svakako će najzanimljiviji biti gradski derbi Zagreb – Trešnjevka 2009, potom Medveščaka i Plamen Požege, ali i dalmatinski derbi na Baldekinu između Šibenika i KAŽL-a. Ragusa ne bi trebala imati problema s FSV-om unatoč činjenici da u drugi dio sezone ulazi bez svoje važne košarkašice Romane Stojanović. Favorit je i Pula Moviter kao i Brod na Savi mada se igra u Splitu. Hoće li se sve ove naše svojevrsne prognoze ostvariti, vidjet ćemo ovog vikenda.

Oglas

Ženska košarka