Krasne inicijative i djelovanja Jadrana iz Gunje

Mnoge su momčadi u nedostatku nogometnih aktivnosti krenule u temeljitu rekonstrukciju travnjaka, infrastrukture, opreme…Tako se i u Gunji odrađuje veliko spremanje čijim će konačnim rezultatom svakako biti najzadovoljniji igrači koji će istrčati na prekrasan i renoviran travnjak nvog stadionskog kompleksa nedavno rekonstriuranim nakon velike poplave i dugog progonstva Jadrana.

Zadovoljni će definitivno biti i gostujući igrači, ali i svi simpatizeri kluba koji će moći uživati u kvalitetnijim prezentacijama nogometne vještine čemu će pomoći bolji travnjak jer je u Gunji odrađena obnova travnjaka presijavanjem i nakon što je izbušen bunar travnjak se redovito zaljeva pa je primjetan veliki napredak na terenu.

Uz to su vrijedni djelatnici Jadrana nakon revizije opreme odlučili počastiti sve klince iz Gunje sportskom opremom, doduše rabljenom no u ovo doba kada se ne smijemo okupljati svaka lopta će puno značiti svakom igraču ili onom koji će to postati za individualan trening i zabavu u vlastitom dvorištu. Osim lopti za uspomenu si klinci iz Gunje mogu uzeti i dres.

Foto FB Jadran