Kraljice šoka se također okupljaju u ponedjeljak

Hrvatska ženska seniorska reprezentacija okuplja se u ponedjeljak u Zagrebu i odmah nakon antigenskog testiranja odlazi u Rijeku. Tamo će trenirati i odigrati prvi susret novog ciklusa kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2022. godine koje će zajednički organizirati Slovenija, Crna Gora i Sjeverna Makedonija.

Oglas

Prvi suparnik brončanih „Kraljica šoka“ je Ukrajina. Susret se igra 7. listopada u 17.30 sati u dvorani na Zametu. Rijeka se punom parom priprema za doček naših rukometašica. Ne sumnjamo da će prijatelji rukometa, a osobito naših rukometašica, doći u dvoranu i podržati reprezentaciju u prvom, ali iznimno važnom koraku na putu da odu na novo veliko natjecanje. Premda su djevojke u punom pogonu u domaćim i europskim natjecanjima,  sve nas veseli činjenica da nema nikakvih ozljeda, posebno ne glavnih igračica. Nadajmo se da će tako biti i nakon ovga vikenda i da ćemo svi zajedno uživati u lijepim potezima Ćamile Mićijević, Larisse Kalaus, Tee Pijević i ostalih

Oglas

I vi možete biti dio tog spektakla. Od danas naime, kreće prodaja karata za taj susret. Njihova cijena je gotovo simbiločna 30 i 50 kuna. Ulaznice će se moći kupiti putem interneta od danas, a link je: www.ulaznice.hr/r/HRS,  na blgajni Centra Zamet na dan susreta od 12.00 sati, te u Agenciji, čiji popis možete naći na ovom linku:: https://www.ulaznice.hr/web/popis-prodajnih-mjesta

Oglas

Uvjet za ulazak u dvoranu je da imate COVID potvrdu, PCR test ne striji od 72 sata,  antigen test ne stariji od 48 sati, odnosno potvrdu da ste preboljeli koronu u posljednjih šest mjeseci.

Stoga požurite, nemojte propustiti priliku da uživate u rukometnoj poslastici, ali i da pomognete našim „Kraljicama šoka“ da iz Rijeke punim jedrima krenu ka obrani europske bronce!

Izvor HRS