Kraj superligaških nadmetanja za Mursu, Ribola je ipak bolja ekipa

Odbojkaši Murse su u trećoj utakmici polufinala Superlige dočekali Ribola Kaštelu te su poraženi 1:3 (25:20, 21:25, 19:25, 22:25), a ovaj poraz znači da je gotova utrka izabranika Marija Tepperta u Superligi.

Oglas

Dobro su krenuli domaći odbojkaši te su kroz čitav prvi set dominirali, a to im je donijelo uvjerljivo osvajanje te dionice igre. Nakon toga Kaštelani kreću bolje igrati, mijenjaju taktiku, a na čelu s tehničarom Šormazom igraju sve bolje pa tako uzimaju drugi set. Nisu se u nastavku probudili Mursaši te su Kaštelani nastavili s odličnom igrom, a crna rupa u igri Murse nije mogla donijeti ništa dobroga tako da Ribola uzima naredna dva seta te odlazi u finale. Protivnici će im biti odbojkaši Mladosti, a u subotu se već igra prva utakmica.

Oglas

Ispred Murse je sada poduži odmor. U tom razdoblju Mario Teppert će sastavljati novu ekipu koja će u lov na naslov prvaka sljedeće sezone. Nekoliko igrača je u razmatranjima opcija za nastavak karijere tako da će biti zanimljivo vidjeti s kakvim će kadrom Mursa krenuti u sljedeću sezonu.

Oglas