Koprivničko-križevačka 1. ŽNL: Minimalno slavlje Bratstva, Panonija i Drava osvojili domaće bodove

Danas je završeno kompletno deveto kolo u koprivničko-križevačkoj 1. ŽNL. Na vrhu nema promjena, iako je vodeće Bratstvo još povećalo prednost nad ostalim konkurentima.

Oglas

Oglas

MOČILE – MLADOST 2:1

Oglas

Močile su danas ugostile fenjeraša, te su stigle do zasluženog slavlja. Nakon 35 minuta domaća momčad je imala dva pogotka prednosti, koje je znalački iskoristila do kraja susreta.

BRATSTVO – GRANIČAR 1:0

Dugo je momčad Bratstva lomila Đurđevčane, a slomila ih je tek u 84. minuti kada je vlastitu mrežu pogodio Dergez. Momčad iz Kunovca je nakon ovog kola pratnji pobjegla na +4.

DRAVA – SLOGA 3:0

Dravi je bilo potrebno prvih 45 minuta kako bi osigurala slavlje nad gostujućom Slogom. Momčadi iz Novigrada Podravskog je pitanje pobjednika riješila već u prvom dijelu.

PANONIJA – MIKLINOVEC 4:3

Čak sedam pogodaka palo je na utakmici Panonije i Miklinovca. Utakmica puna preokreta na kraju je otišla na stranu domaće Panonije koja je zahvaljujući pogotku iz 87. minute stigla do zaslužene pobjede i novih bodova.

TOMISLAV RADNIK – LIPA 5:0

Tomislav je danas petardirao momčad Lipe i stigao do zasluženog slavlja na svom terenu. U prvom je poluvremenu domaća momčad postigla jedan, dok je u drugom dodala još četiri pogotka.