Koprivničko-križevačka 1. ŽNL: Derbi u Kunovcu obilježava sedmo kolo

Pred nama je sedmo kolo koprivničke Primere. U ovom nas kolu očekuje susret dviju vodećih momčadi prvenstva, a zanimljivo bi trebalo biti i na ostalim terenima. Dva se susreta igraju u subotu, dok će sve ostali na teren u nedjelju.

Oglas

Oglas

Dvoboj pete i šeste momčadi lige igra se u Starigradu gdje dolazi Drava. Gosti trenutno imaju bod manje, no samo će u slučaju pobjede preskočiti svog subotnjeg domaćina. Graničar se prošlo kolo osladio prvim bodovima koje sad želi potvrditi na domaćem terenu u susretu s Mladostašima koji kao i Đurđevčani trenutno broje pet bodova. Veliki se derbi igra u Kunovcu gdje vodećem Bratstvu na noge stiže drugoplasirana Lipa. Bratstvo je u prošlom kolu prekinulo seriju nepobjedivosti kada su poraženi u Drnju. Dojmovi se još nisu ni slegli, a već stiže vrlo dobra momčad iz Hlebina.

Oglas

Sveti Ivan Žabno bit će domaćin susreta domaćeg Radnika i trenutno osmoplasiranog Osvita iz Đelekovca. Derbi između treće i četvrte momčadi prvenstva igraju Panonija i Tomislav iz Drnja. Radi se o vrlo dobrim ekipama, koje gaje napadački nogomet, a želja obojih su nedjeljna tri boda, pa je za očekivati pravi vatromet. Posljednjeplasirane Močile će tražiti bijeg s dna tablice u domaćem susretu s ekipom Miklinovca. Posljednji susret kola igraju Kalinovac i Sloga. Obje su ekipe u prošlom kolu doživjele poraze, pa će u nedjelju oboji tražiti iskupljenje.