Koprivničko-križevačka 1. ŽNL: Derbi kola u Kunovcu, u Drnju gostuje Sloga

Ovaj nas vikend očekuju novi prvenstveni izazovi u koprivničko-križevačkoj 1. ŽNL. Nakon 11 odigranih kola vodeće je Bratstvo, a kojem za vrat puše sastav iz Drnja.

Oglas

Oglas

U Đurđevcu će Graničar dočekati momčad Kalinovca koja se trenutno nalazi na desetoj poziciji. Đurđevčani su osmi, a s tri bi se nova boda Snozyk i ekipa popeli u gornji dom. Miklinovcu će na noge stići Starigrad. Domaći je sastav trenutno pretposljednji, dok su gosti u zlatnoj sredini.

Oglas

Derbi kola se igra u nedjeljnom jutarnjem terminu jer će Bratstvo ugostiti Panoniju. Momčad iz Kunovca ima priliku pobjedom osigurati jesensku titulu, ali nešto će se pitati i nogometaeše gostiju. U Drnju još uvijek imaju matematičke šanse za jesenski naslov, a tamošnji će Tomislav ugostiti Slogu. Močile će u nedjelju put ka pobjedi i novim bodovima tražiti u susretu s Tomislav Radnikom. Susjedi na tablici susrest će se u Hlebinama gdje će šestoj Lipi na noge stići trenutno peta Drava, a obje ekipe trenutno broje 17 bodova. U Sigetecu će tamošnji fenjeraš dočekati ekipu Osvita. Đelekovčani bi s novim bodovima zacementirali svoje mjesto u top 5.

U Đurđevcu i Koprivnici se igra u subotu, dok će svi ostali na teren u nedjelju. Derbi u Kunovcu počinje u nedjelju u 11 sati, dok sve ostale utakmice startaju od 14 sati.