Koprivnička 3. ŽNL: Drava, Reka i Bilogora na vrhu poretka

U nedjelju je odigrano kompletno sedmo kolo ovogodišnjeg natjecanja u koprivničko-križevačkoj 3. ŽNL. Do novih su bodova stigle tri vodeće momčadi, a zanimljivo je da su sve tri ostvarile minimalne pobjede.

Oglas

Oglas

U Goli je domaći Fugaplast došao do nova tri boda u susretu s Rudarom. Iako su gosti imali prednost na poluvremenu, u nastavku na scenu stupa Cenkovčan koji s dva pogotka donosi preokret za novu pobjedu Fugaplasta. Derbi začelja pripao je Rasinji koja je tako stigla do prve prvenstvene pobjede ove sezone. Domaćine je do pobjede predvodio Mario Horvat, strijelac dva pogotka. U Koledincu podjela bodova u susretu Jadran Galeba i Udarnika. Svakoj je ekipi pripalo po jedno poluvrijeme, domaćinu prvo, gostima drugo.

Oglas

Reka je u gostima kod Prigorja stigla do nova tri bitna boda u pohodu na vrh. Za novi je pun plijen zabio Kristijan Božinov. Bilogora je u Gornjoj Velikoj rezultatom 2:1 porazila ekipu Mladosti. Vrlo neizvjestan susret odlučio je Ivan Smiljanović u 82. minuti. Drava je pak u svojim Podravskim Sesvetama također upisala nove bodove, minimalno je slavila nad ekipom Zagoreca. Ključna je bila 74. minuta kada je za pobjedu Drave poentirao Ivan Karšić.