Koprivnička 2. ŽNL: Prugovac i dalje maksimalan, Rudar u derbiju svladao Omladinca

U nedjelju je odigrano svih sedam susreta sedmog kola koprivničko-križevačke 2. ŽNL. Nakon sedam odigranih kola na vrhu je i dalje stopostotni Prugovac, dok mu sada prvi za vratom puše Rudar s tri boda manje.

Oglas

Oglas

Viktorija je u svom Vojakovcu s 2:0 ispratila momčad Hrvatskog bojovnika. Strijelci za novo slavlje Viktorije bili su Božović i Sovar. Rudar je u derbiju kola s tri pogotka ispratio momčad Omladinca. Jedan su pogodak Rudari postigli u prvom, a preostala dva u drugom dijelu susreta. U Gotalovu je Gošk petardom ispratio ekipu Čvrsteca koja je i dalje ostala pri dnu tablice, dok su se domaćini počeli penjati ka sredini. Prugovac je na svom terenu s 2:1 svladao momčad Podravca i tako i dalje nastavio sa svojim sjajnim rezultatima ove jeseni koja ga i dalje drže na vrhu tablice.

Oglas

Luda utakmica s čak sedam pogodaka i mnoštvo preokreta igrana je u Gornjoj Rijeci. Ondje je Deglin golom u 90. minuti zaslužan za slavnje domaćina, dok gostujući Prekodravac nakon tri postignuta gola u gostima ima za čime žaliti. Nastavljaju se muke za fenjeraša iz Novog Virja. Graničar je ovaj vikend na svom terenu morao priznati ekipi Mladosti da je bolja. U Mičetincu mnoštvo preokreta, ali najraspoloženiji je bio domaći Vjekoslav Belobrk koji je hattrickom osigurao svojoj momčadi tri boda u susretu sa Sokolom.