Kondicijski trening i košarka 3×3 su nove teme Josipa Šebalja u Sport plusu

Josip Šebalj će u ponedjeljak u novom izdanju Sport plusa na SBTV ugostiti Luku Svilara koji će pričati o kondicijskom treningu te Rajnu Šimunić koja će donijeti najnovije informacije o košarkaškim 3×3 turnirima.

Oglas

SPORT PLUS, u ponedjeljak, 26. 09. 2022. od 20,30 donosi ove teme:

Oglas

TEMA: 1 – Kondicijski trening – osvrt na to koliko je kondicija važna u svim sportovima. Kako se pripremati i što je važno za sportaše u trenažnom procesu da bi spremni dočekali sezonu i sve napore koje ih u njoj očekuju. Brođanin Luka Svilar specijalizirao se za košarku te je nekoliko posljednjih sezona među klubovima koji igraju u Euroligi. Tako je prošle sezone biop u Bayernu iz Munchena, prije toga u ruskom UNICS-u iz Kazana, dok se najviše u košarkaškoj Euroligi zadržao u španjolskoj Baskoniji iz Vitorije. Luka će govoriti i kakvu je suradnju imao s nizom trenera s kojima je surađivao u ovim klubovima kao i o tome što planira za dalje jer je trenutno bez kluba.

Oglas

GOSTI: Luka Svilar, kondicijski trener

TEMA: 2Rezultati kola u Trećoj HNL – istok te MŽNL Brod / Požega i Prva ŽNL

TEMA: 3 – Udruga PRO 3×3 – osvrt na ljetne košarkaške turnire koji su se igrali 3 na 3 u 10 hrvatskih gradova sa završnicom u Puli. Bilo je to ujedno i Otvoreno Prvenstvo Hrvatske u košarci 3 na 3, a sve pod Hrvatskim košarkaškim savezom. Bit će govora o svih 10 turnira i tko su bile najbolje ekipe i pojedinci te što su ovi turniri pokazali kao i planovi za budućnost.

GOŠĆA: Rajna Šimunić, Udruga PRO 3×3